Jak se chováte, když žárlíte podle vašeho znamení zvěrokruhu

Jak se chováte, když žárlíte podle vašeho znamení zvěrokruhu
Přestože někteří z nás nežárlí vůbec, poněvadž to nemají v povaze, většina z nás alespoň jednou za život zažije ten svíravý pocit žárlivosti. Přičemž každé znamení zvěrokruhu se chová jinak, když žárlí. Sedí to na vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se dostanete do stavu žárlivosti, váš partner se nemá na co těšit. Na denním programu jsou žárlivé scény, které jsou na hranici snesitelnosti, a vy si tyto vaše stavy trochu užíváte, na rozdíl od vašeho partnera.

Býk (20. dubna – 20. května)

Žárlivost není nic pro vás, avšak jakmile nabydete podezření, že vás partner podvádí, nic neřeknete, spíše se snažíte přijít na to, kde je pravda. Pokud se vaše podezření potvrdí, ukončíte vztah, aniž byste cokoliv řekli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Během žárlení řeknete přímo partnerovi, že žárlíte. Užíváte si chvíle, kdy vás partner uklidňuje. Občas žárlíte bezdůvodně.

Rak (22. června – 22. července)

Žárlivost držíte hluboko uvnitř sebe, dokud vaše místo na ni nepřeteče. Pokud zjistíte, že vás partner zklamal, nikdy mu to neodpustíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Každý okamžik, kdy se váš partner zaměří více na kohokoliv jiného než vás, ve vás vyvolá žárlivost. Jakmile se to stane, vztek vás okamžitě pohltí a váš partner zjistí, že si s vámi nemá zahrávat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud se vám partner podívá do očí, může snadno zjistit, zda žárlíte. Jinak to zjistit nelze, poněvadž pěníte uvnitř sebe a navenek nedáváte nic najevo. Už nebudete svému partnerovi věřit, ovšem odmítnete komunikovat na toto téma.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte sklony k nejistotě, což znamená, že máte sklony také k žárlivosti. Svou žárlivost skrýváte, dokud toho na vás nebude příliš, poněvadž se snažíte za každou cenu vyhnout konfrontaci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žárlivost je vaše druhé jméno. Žárlíte vždy, jakmile se naskytne příležitost. Pokud vašeho partnera osloví někdo, kdo s vámi sdílí společné pohlaví, je oheň na střeše. Během tohoto stavu usilovně pracujete, abyste zahnali zlé myšlenky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy nepřiznáte, že máte problém s důvěrou ve svého partnera, ledaže by si s vámi váš partner sedl na klidné místo a společně jste to probrali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Žárlíte neustále, přestože o tom vůbec nemluvíte a udržujete si klidnou tvář. Žárlivost vám nikdy nevydrží dlouho.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud pojmete podezření na nevěru, nic neřeknete, a aniž byste si zkontrolovali, jestli je vaše žárlivost opodstatněná, rozejdete se nebo odejdete beze slova.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud poznáte, že žárlíte, obviňujete sami sebe. Požadujete věrnost, jinak trpíte.

Zdroj článku: