Tato znamení zvěrokruhu jdou do vztahu jen kvůli tomu, aby zapomněla na svého ex

Tato znamení zvěrokruhu jdou do vztahu jen kvůli tomu, aby zapomněla na svého ex
Ne vždy, pokud vztah skončí, si to přejí oba partneři. Většinou chce vztah ukončit jeden partner a ten druhý skončí se zlomeným srdcem, poněvadž někdy má až do poslední chvíle pocit, že vše je v pořádku. Tato znamení však situaci řeší tak, že si najdou někoho jiného, aby zapomněli na všechnu tu bolest. Je to i váš případ?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se do partnera opravdu zamilujete natolik, že vás jeho odchod bolí, znamenal pro vás hodně. Ne vždy se stane, že byste se ocitli ve vztahu, kde by vám na partnerovi opravdu tolik záleželo, ale jakmile se to stane, jste absolutně zdrceni. Aby vaše bolest netrvala příliš dlouhou dobu, jste schopni najít si nového „přechodného“ partnera, dokud se z této bolesti nezotavíte.

Někdy se do tohoto nového partnera zamilujete, někdy ne – v závislosti na tomto se odvíjí, jestli s tímto partnerem zůstanete, nebo ne. Někdy však svému partnerovi zapomenete říci, že nehledáte dlouhotrvající vztah. Do nového vztahu vstupujete také proto, abyste zvýšili svou sebeúctu. Už se nechcete zabývat myšlenkami, co jste udělali špatně.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud jste se rozhodli pro dlouhotrvající lásku, můžete se stát na svém partnerovi citově závislí. Pokud se váš partner rozhodne ukončit tento vztah, budete přímo zdrcení jeho rozhodnutím. Jakmile zjistíte, že vaše snahy o kontaktování vašeho nyní již bývalého partnera vůbec nezabírají, uchýlíte se k hledání nového partnera, který by vám umožnil na vašeho ex dočista zapomenout.

Potřebujete totiž někoho, kdo vám pomůže uklidnit vaše zlomené srdce. Hodně neradi myslíte na budoucnost, což v tomto případě znamená, že si někoho najdete ve chvíli, kdy na další lásku nejste zcela připraveni. Jakmile si nového partnera najdete, váš expartner to okamžitě pozná – přestanete mu psát a celkově se o něj zajímat.

Lev (23. července – 22. srpna)

V žádném případě se nechcete cítit zranitelní, ani se přistihnout, jak se trápíte během vzpomínání na svého bývalého partnera. Tudíž si okamžitě najdete za něj náhradu, abyste ve svém nitru neztratili vaši hrdost.

Můžete střídat více partnerů či hledat jen nějaké lidi na jednu noc, dokud se vaše mysl nerozhodne nemyslet na člověka, který tak snížil vaše ego a který si vás určitě vůbec nevážil. 

Dokud si nenajdete partnera, který bude vnímat vaši citlivou osobnost, partnery budete střídat jako na běžícím páse. Jakmile si však s někým padnete do oka, stanete se pozornými, pokud nový partner bude pozorný k vám.

Zdroj článku: