Znamení zvěrokruhu, která ostatní vyšlou do světa konat dobro

Znamení zvěrokruhu, která ostatní vyšlou do světa konat dobro
​​​​​​​Dobro by se mělo konat. Můžeme konat dobré skutky či pomoci někomu blízkému. Někteří lidé to však přehání nejen konáním dobra, ale také tím, že nás pravidelně vysílají dobro konat, aby z nás udělali lepšího člověka. Vysíláte lidi do světa konat dobro také vy? Přesvědčte se sami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Soucit vás provází celým vaším životem. Všechny extrémně litujete, pokud zjistíte, že se někdo nachází ve zbídačeném stavu. Ne vždy podáte pomocnou ruku penězi, ale uděláte vše pro to, aby se dotyčný jedinec cítil jako každý jiný člověk – trochu šťastněji.

Pravidelně pomáháte bezdomovcům, dáváte jim jídlo a usmíváte se, kdykoliv vám vehementně děkují. Máte úctu ke starším lidem a vždy jim pomůžete, pokud víte, že pomoc potřebují. Dokonce i když si dokážou poradit sami, vy jim i tak pomůžete. Není proto divu, že vysíláte všechny lidi, které znáte, aby pomohli ostatním lidem. Pokud někdo odmítá někomu pomoci, stává se z něho váš nový nepřítel.

Rak (22. června – 22. července)

Pomáháte všem, jak to jen jde, a ke stejnému chování směřujete všechny lidi kolem vás. K lidem chováte silnou sympatii, neodpustili byste si, kdybyste nikomu nepomohli. Pomoc ostatním je ta nejdůležitější věc ve vašem životě. Tímto směrem směrujete své děti, svou rodinu, své přátele, a dokonce i lidi, které vůbec neznáte. Hlavně jste zaměřeni na zvířata, poněvadž víte, že ta si nemohou otevřít pysky a promluvit, jak hodně se trápí a jak špatně s nimi je zacházeno.

Velmi často vysíláte všechny lidi, které znáte, nakrmit pouliční zvířata nebo jim poskytnout záchranu, když to s nimi začíná být zlé. Nepřející a zlí pánové domácích zvířat jsou váš nepřítel číslo jedna.

Raci svou pomoc směřují i na zvířata, Zdroj: hedgehog94/ Shutterstock

Ryby (19. února – 20. března)

Na sebe skoro vůbec nemyslíte, všechny vaše myšlenky jsou o ostatních lidech, o tom, jak se jim daří, či nedaří, a co je potřeba udělat pro to, aby se cítili lépe. Vše kupujete pro ostatní, jen málokdy myslíte sami na sebe. To samé požadujete i od ostatních, víte, že pokud se všichni lidé k sobě nezačnou chovat dobře a s úctou, svět nikdy nebude lepším místem, bude stále temný a nepřející.

Lidé vás častokrát mají dost, poněvadž se jim snažíte nepřímo nakazovat, co dobrého mají udělat, každý den. Může to být unavující, ale vy to myslíte naprosto dobře. Také si často kupujete věci ne proto, že by vám někdy byly k užitku, nýbrž proto, abyste podpořili výrobce. K tomu se snažíte přesvědčit i vaše přátele, většinou však marně.

Tato znamení ne vždy musí nutně pomoci lidem, kteří pomoc opravdu potřebují, na druhou stranu jsou plna empatie, tudíž ostatní pravidelně posílají konat dobro.

Zdroj článku: