Vzkaz pro jednotlivá znamení, která se nemohou vyrovnat s rozchodem

Vzkaz pro jednotlivá znamení, která se nemohou vyrovnat s rozchodem
Rozchod je těžká a bolestivá situace. Někdo se s ním ale vyrovná poměrně rychle a snadno, a někoho naopak trápí delší dobu. Jaký vzkaz mají karty pro lidi, kteří se řadí do druhé skupiny? 

Beran    

Zaměřte se na sebe a na své schopnosti. Nevíte, o jakých je řeč? Máte skvělý dar vizualizace a intuice. Často se vám stává, že se vaše sny vyplní. Umíte si skvěle vizualizovat svůj cíl a úspěšně k němu jdete. Využijte tuto schopnost i nyní a zaměřte se také na její prohloubení.  

Býk    

Vyrovnat se s rozchodem je pro vás velmi náročné. Životem nyní jen tak proplouváte, než že byste ho opravdu žili. Zaměřte se na práci. Zlepšujte své schopnosti nebo dokonce rozjeďte nějaký nový projekt, nebo podnikání. Pomůže vám to.  

Blíženec    

Zaměřte se na svou rodinu. Pokud máte v rodině narušené vztahy, je právě teď vhodná chvíle je napravit. Zkuste trávit více času se svou nejbližší rodinou. Povídejte si, poslouchejte rodinné příběhy nebo si zajeďte třeba na společnou dovolenou.  

Rak    

Nejlepší, co můžete po tomto rozchodu udělat, je změna místa. Pokud vás ve vašem městě nic nedrží, popřemýšlejte o stěhování. Můžete si také sbalit alespoň na pár týdnů a odjed do ciziny načerpat zkušenosti.  

Lev    

Buďte upřímní nejen ke svému okolí, ale také k bývalé lásce, a především sami k sobě. Vaše pocity, smutky a bolesti držíte v sobě a na své okolí se usmíváte a děláte, že se nic nestalo. Mluvte o svých pocitech a upřímně je přiznejte alespoň sobě. 

Panna    

Zkuste uklidnit svou mysl. Dělejte činnosti, které vás baví a naplňují. Najděte si nějakou kreativní a tvořivou činnost, choďte pravidelně do přírody, odpočívejte, meditujte, sportujte. Pročistěte si hlavu.  

Váhy    

Buďte laskaví. Nehádejte se se svou bývalou láskou. Řešte věci v klidu. Buďte laskaví také k sobě. Dopřejte si čas. Nevyčítejte si, že rozchod špatně zvládáte a dovolte si veškeré emoce prožít.  

Štír    

Odpočinek a dovolená. To je to pravé ořechové, co právě teď ve vaší situaci potřebujete. Sbalte se a jeďte někam na dovolenou. Odpočinete si, pročistíte hlavu, a ještě získáte mnoho nových zážitků.  

Střelec    

Nepopírejte to, co cítíte. Pokud je vás smutno, nesnažte se smát a plačte. Pokud jste zklamaní, nepopírejte ten pocit a hledejte příčinu toho pocitu. Vaše pocity musíte ctít, nikoli je popírat.  

Kozoroh    

Podívejte se na celou situaci trochu s nadhledem. Co byste poradili své nejlepší kamarádce, kdyby byla ve vaší situaci? Podívejte se na tuto situaci s pořádným nadhledem a stejně dobrou radu dejte také sobě.  

Vodnář    

Cítíte se zmatení a v hlavě máte chaos. Potřebujete se uklidnit, ale nevíte jak na to. Zkuste se uklidnit a poslouchejte své srdce a duši. Ve vašem nitru leží všechny odpovědi, které hledáte. Pokud se vám je podaří získat, bude vám mnohem lépe.  

Ryby    

Uvědomte si vaši krásu. Rozchod vám vzal poměrně dost sebevědomí a vy ho potřebujete získat zpět. Pracujte na svém sebevědomí. Uvědomte si, jak jste krásní nejen vnitřně, ale hledejte na sobě také krásy vzhledové. Je důležité získat vaše sebevědomí zpět.  

Zdroj článku:
  • Autorský text