Znamení zvěrokruhu, která se nejlépe hodí v posteli ke Lvovi

Znamení zvěrokruhu, která se nejlépe hodí v posteli ke Lvovi
Být v posteli se Lvem je zajímavá životní zkušenost, na kterou se nezapomíná. Lvi jsou v posteli sice dominantní, ovšem myslí také na váš požitek. Nechtějí zklamat. Ne každé znamení se ovšem ke Lvovi hodí. Existují čtyři znamení zvěrokruhu, s nimiž bude Lev v posteli spokojen. Je to i váš případ?

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte se Lvem opravdu vroucí vztah a vášnivé spojení, poněvadž oba požadujete velmi podobný přístup. Pokud se se Lvem ocitnete v posteli, vaše touha po tom druhém se spojí a vytvoří nezapomenutelný zážitek. Máte podobné sexuální preference jako Lev a respektujete jeho touhy, stejně jako on respektuje ty vaše.

Oba si skvěle rozumíte a berete na sebe navzájem ohledy. Pokud ve vašem vztahu budete pokračovat, vznikne mezi vámi silné pouto, které se bude rozbíjet opravdu těžce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte skvělé nápady, co se týče vylepšení sexuálního vztahu, a Lev má hodně energie na jejich splnění. Navíc je opravdu kreativní, což oceníte nejen u vzájemné komunikace, ale také vám dokáže splnit všechna vaše nejtajnější přání. Rozumíte si se Lvem natolik, že k sobě v posteli chováte hodně důvěry a nic ani pro jednoho z vás není nemožné.

Pokud se s někým cítíte hodně pohodlně, rozdivočíte se, a Lev oplývá stejnou vlastností, což z vás tvoří dokonalý pár, který ví, co toho druhého potěší a čemu se naopak vyhnout velkým obloukem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jak vy, tak také Lev jste hodně kreativní a otevření ke zkoušení nových sexuálních praktik. Co se týče sexuálního života, se Lvem jeden před druhým nic netajíte. Lev se s vámi bude rád stýkat i poněkolikáté, poněvadž ho dokážete opravdu nažhavit. Nestane se, že Lev by se s vámi odmítal setkávat, poněvadž vaše velmi kreativní povaha posiluje jeho touhu po vás.

Dokážete ho rozohnit natolik, že za vámi může chodit žadonit, abyste se konečně opět setkali. A vy mu vyhovíte opravdu rádi, poněvadž s ním vám je opravdu hodně dobře. Jste jeden z nejlepších párů, pokud jde o kompatibilitu v posteli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte dobrodružnou povahu, což se odráží nejen na vašem veřejném životě, ale také v soukromí. To ocení Lev, který má smysl pro dobrodružství v posteli a je silně kreativní, tudíž s vámi se rozhodně nudit nebude. Vy i Lev rádi experimentujete a učíte se nové věci.

Vaše společná komunikace vám může poskytnout mnohem větší uspokojení než samotný sexuální akt, poněvadž si skvěle rozumíte. To však neznamená, že byste si pohlavní styk nedokázali užít, ba naopak. Fyzická stimulace a duševní spojení je něco, co vás oba dokáže uspokojit.

Zdroj článku: