Víte, která znamení jsou schopna svést šéfa, aby postoupila v kariéře, přestože jsou zadaná?

Víte, která znamení jsou schopna svést šéfa, aby postoupila v kariéře, přestože jsou zadaná?
Pro některá znamení je nevěra naprosto cizí slovo, kdežto jiná to tak vážně neberou. Lidé spadající do následujících znamení zvěrokruhu jsou však kapitolou sami o sobě a k nevěře se uchýlí pouze tehdy, když jde o postup v pracovním životě. Je to i váš případ?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste mezi prvními, kteří se vydají touto temnotou zastíněnou cestou a pokusí se svést svého nadřízeného, aby si zajistili postup v kariéře. Děláte to z prostého důvodu – svého partnera si mentálně přivážete k sobě a donutíte ho si myslet, že je nesoběstačný. Z tohoto důvodu máte nutkání si myslet, že vám partner odpustí všechny vaše prohřešky včetně nevěry. Navíc máte povahu být nepřiměřeně ambiciózní, tudíž od vás lze očekávat jakýkoliv čin, který povede k postupu ve vaší kariéře.

Lev (23. července – 22. srpna)

Svého partnera a rodinu vidíte jako součást vašeho života a lidi, o něž je potřeba se postarat, nicméně kariéra je pro vás vždy přednější. Vidíte sami sebe jako hlavního živitele rodiny a může se stát, že požadujete, aby váš partner do práce vůbec nechodil, jen byl doma a staral se o domácnost. Ovšem pokud zjistíte, že vaše peníze vám již nestačí na uživení rodiny a koupi dárků vašim nejbližším, nedělá vám problém svést svého šéfa a zklamat vašeho životního partnera, s nímž jste vstoupili do manželského svazku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Častokrát říkáváte, že rodina je pro vás na prvním místě. Nicméně není to tak úplně pravda. Častokrát pracujete přesčasy, abyste si mohli dovolit mít více peněz než ostatní lidé. Jenže nenávidíte práci, kde by vám někdo soustavně říkal, co máte celé dny dělat. Upřednostňujete zaměstnání, kde byste mohli uplatnit váš intelekt a smysl pro praktická rozhodnutí. Jenže to v novém zaměstnání nejde hned, proto se dokážete vyspat se svým nadřízeným, abyste získali lepší pracovní pozici, přestože víte, že jednáte na úkor svého manželství.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy jste se necítili příliš spoutaní svým manželstvím. Pociťujete svobodu, a i když jste ve svém svazku tak upřímní, jak jen to jde, dočasně s tím přestanete, jakmile se vám hroutí sny. Váš sen je stát se tím nejlepším zaměstnancem, jakého kdy vaše firma pamatuje. A pokud nejste natolik dobří, abyste si tento titul vybojovali sami, nastupuje svádění nadřízeného, abyste mohli ve své kariéře postoupit. Nakonec to ale stejně dopadne tak, že nesnesete držení tajemství a svému životnímu partnerovi vyzradíte přesné detaily. Jeho hněv vás nutí zamyslet se sami nad sebou a nad jinými možnostmi postupu v kariéře.

Zdroj článku: