Jak zjistit, že se s vámi hodlá usadit, podle jeho znamení

Jak zjistit, že se s vámi hodlá usadit, podle jeho znamení
Většina lidí si najde toho pravého partnera, s nímž by se chtěla usadit. Víte, jak to poznáte na svém partnerovi? Každý vykazuje odlišné známky toho, že se chce s někým usadit. Jak je na tom váš partner? Zde se dočtete, jak můžete zjistit, že se s vámi muž hodlá usadit, podle jeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tito muži se příliš nepoučí ze svých chyb, neustále je opakují. Stačí se ho zeptat na to, kde se vidí za pět let, zda svou práci bere vážně a zda se poučil z minulých chyb ve vztahu. Pokud budete s výsledkem spokojena, chce se s vámi usadit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se nenaštve vždy, když vy máte odlišný názor, je to dobrý krok v usazení. Má vás opravdu rád a záleží mu na vás. Lásku a náklonnost vám vždy projeví.

Blíženci (21. května – 21. června)

Blíženci nenávidí pocit svázání svazkem. Pokud s vámi otevřeně komunikuje o možnosti manželského svazku, hodlá se s vámi usadit.

Rak (22. června – 22. července)

Stará-li se o vás intenzivněji než o ostatní lidi a svěřuje se vám se svými problémy, za něž by se normálně styděl, hodlá s vámi zůstat pěkně dlouho, poněvadž vám věří.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud neupřednostňuje sám sebe před vámi, ale dokáže také dělat kompromisy, můžete si gratulovat. Tito muži totiž obvykle myslí pouze na svou budoucnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš partner se snaží cítit potřebný. Pokud vám splní vše, co vám na očích vidí, může to být známka toho, že se s vámi hodlá usadit. Také vám alespoň trochu sdělí své emoce.

Váhy (23. září – 23. října)

Vezme vás mezi své přátele a bude požadovat, abyste se bavili společně. Bude vás brát všude s sebou, doslova se vámi bude chlubit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zeptejte se ho, co hledá u dlouhodobého partnera. Pokud se dokážete změnit k jeho obrazu, zjistí, že vám na něm skutečně záleží. Také počet hádek se výrazně zmenší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud jste již zjistila, co ho dělá nejšťastnějším, je vysoce pravděpodobné, že s vámi bude chtít zůstat a nenajde si k vám ještě nějaké jiné ženy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento muž udělal v minulosti mnoho chyb. Pokud se s vámi hodlá usadit, neustále se ujišťuje, jak je dobrý, poněvadž chce zjistit, že netrpí sebelítostí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud vám Vodnář dává najevo své skutečné emoce, již to něco znamená. Také tu pro vás je vždy, když se cítíte na dně a potřebujete podporu.

Ryby (19. února – 20. března)

Přijímá vaše nedostatky. Když jste se poznali, měl o vás nereálnou představu, která se vytratila. Pokud s vámi zůstal i přes krizi ve vztahu, je váš.

Zdroj článku: