Znamení zvěrokruhu, která jsou tak upřímná, že nedokážou udržet tajemství

Znamení zvěrokruhu, která jsou tak upřímná, že nedokážou udržet tajemství
Upřímnost je většinou dobrá vlastnost, avšak někdy se nevyplácí být až příliš upřímní. Jsou situace, kde je to až příliš na škodu, například máme-li udržet nějaké tajemství, avšak my jste tak upřímní, že ho po chvíli přemlouvání řekneme komukoliv, kdo se o něm dozví. Jste natolik upřímní podle horoskopu i vy?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste sice ukáznění a skoro nikomu nic nesvěřujete, ale stejně jako všichni ostatní lidé, i vy máte své mouchy. Snažíte se být v očích svých rodičů natolik dokonalí, že uděláte všechno, co po vás požadují. A to je kámen úrazu, pokud vám někdo svěří nějaké tajemství. Přestože napřed před svými rodiči mlžíte, častokrát se stane, že pokud se na vás nedívají zrovna důvěřivě,

vy povolíte a sdělíte jim vše, co vám kdo ten den řekl. Děláte to z přesvědčení, že jen tak vás mohou milovat, a nezáleží na tom, zda s rodiči bydlíte nebo již sami máte své vlastní potomky. Rodičům lhát prostě nedokážete – alespoň ne dlouho. Vaši rodiče se musí cítit milováni a respektováni, ovšem bez upřímnosti to nejde, což vy dobře víte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Největší hrozba tajemství vašich přátel i dalších lidí je váš partner. Tomu totiž vykládáte vše, co se ve vašem životě děje. Před ostatními tajemství dokážete udržet, ovšem ten stres ze lhaní ostatním lidem je natolik veliký, že před partnerem nic neskryjete. Pokud je váš partner ten typ, který tajemství udrží bez problémů, vaši přátelé se nemusí bát.

Pokud však vyslepičí všechno, co od vás zaslechne, dalším lidem, máte obrovský problém. Jste příliš čestní, abyste zranili své přátele, kteří vám důvěřují, ale také musíte ono tajemství říci tomu, koho máte nejraději a věříte mu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Žijete příliš bezstarostný život na to, abyste si uvědomili, že vaše slova dokážou někoho zranit. Tím hůře, jedná-li se o tajemství někoho jiného. Jste příliš dobří v naslouchání problémům ostatních lidí, udržování tajemství zvládáte podstatně hůře. Lépe řečeno ho nezvládáte vůbec. Vy chcete udržet tajemství, ale nejde vám to. Uvědomujete si, že byste s nikým neměli o tajemstvích jiných mluvit, ale máte svého nejlepšího přítele, před nímž nic neskryjete, poněvadž mu důvěřujete.

Jelikož takových přátel máte obvykle více, je vysoce pravděpodobné, že o osudu ostatních lidí bude vědět celé město. Svým blízkým přátelům sdělujete všemožné drby a vaše názory na ně, nicméně poté se divíte, že je na vás někdo naštvaný kvůli tomu, že jste v sobě neudrželi jeho nejtemnější tajemství. Neopomíjíte totiž sdělit i jméno toho, kdo vám toto řekl.

Zdroj článku: