Spadáte-li do jednoho z těchto znamení, jste hrozní v udržení vztahu

Spadáte-li do jednoho z těchto znamení, jste hrozní v udržení vztahu
Pro některé lidi zkrátka vztah není to pravé. Ne každý se umí partnerovi naklonit natolik, aby oba byli ve vztahu šťastní. Je to i váš případ? Zde je výčet znamení zvěrokruhu, která jsou opravdu hrozná v udržení partnerského vztahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nezavřete ústa. Je vám jedno, co vám chce partner sdělit, hlavní pro vás je, že mluvíte vy. Alespoň takto to vypadá z pohledu vašeho partnera. Vy se potřebujete vypovídat, kdykoliv jste do nějakého tématu zapálení. Jelikož vás zajímá téměř všechno, ve vztahu je to problém. Neposloucháte, co vám partner říká, což častokrát končí rozchodem mezi vámi a vaším partnerem, poněvadž komunikace vázne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejste příliš kompromisní. Jste tvrdohlaví a váš partner nikdy nedostane šanci vám něco vymluvit. Jakmile se o to pokusí, hned v počátku je nešetrně přerušen vaším křikem, který trvá do doby, než mu sdělíte své argumenty, které nemají šanci být přerušeny těmi vašeho partnera. Ve vztahu se objevují početné hádky, poněvadž nikdy s partnerem nesouhlasíte, preferujete odlišný názor na všechno. Z tohoto důvodu se vám rozpadl nejeden vztah.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Postrádáte dostatek soucitu na to, aby váš vztah mohl fungovat. Navíc partnerovi nikdy nesdělíte, jak se skutečně cítíte, protože vám přijde trapné povídat si o vašich pocitech a citech. Též nikdy neříkáte, co si skutečně myslíte, a ani to nijak neprojevujete posunky. Váš partner vás tudíž nezná ani po několika letech. V důsledku toho si nerozumíte natolik, že vztah se zanedlouho rozpadne.

Postrádáte dostatek soucitu na to, aby Váš vztah mohl fungovat. Zdroj: fizkes / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nic partnerovi nesdělujete, máte četná tajemství. Též musíte být za každou cenu ta dominantnější část celého vztahu. Vše musí být po vašem a jste nespravedliví, co se týče rozdělování peněz i domácích prací. Vždy jste žárliví a vaše slova během žárlivé scény neznají meze.

Toto všechno dohromady, pokud člověk se sebou nehodlá nechat zametat, přispívá k rychlému rozbití vztahu a odstěhování vašeho již bývalého partnera co nejdál od vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemáte na svého partnera téměř nikdy čas. Raději trávíte volné hodiny s přáteli nebo o samotě. Dáváte svému partnerovi špatné vybarvení své vlastní osobnosti. Neustále mu opakujete, že na něj nemáte čas, protože jste již od přírody tací.

S ostatními lidmi se bavíte mnohem více než s partnerem. Pokud vás partner požádá, zda byste nešli bydlet k němu, i v případě naprosté zamilovanosti se leknete a raději odejdete tam, kde je vám nejlépe, přemýšlet o nových dobrodružstvích, které podniknete.

Zdroj článku: