Hvězdná znamení, která tíhnou k vykopnutí partnera

Hvězdná znamení, která tíhnou k vykopnutí partnera
Jakmile se něco ve vztahu pokazí, jen málo lidí to řeší s klidem. Většina lidí je sice naštvaná, ale řešení hledá, dokud ho nenajde. Tato znamení zvěrokruhu (a možná také vy) však má jediné řešení na všechny překážky ve vztahu nebo dokonce dočasnou nudu – okamžitý rozchod. Patříte do této skupiny?

Beran (21. března – 19. dubna)

Častokrát se vám stává, že pokud vám partner úplně nevyhovuje, začnete se s ním nudit. Pokud máte pocit, že trávení času s partnerem je pro vás pouze ztráta času, pošlete ho pryč. Natrvalo. Jednoduše mu ledabyle vysvětlíte, že spojení mezi vámi není takové, jak jste si původně představovali.

Pokud se s partnerem nudíte a neexistuje způsob, jak to změnit, odstrčíte ho ze svého života. Když už se blíží do tuhého, váš partner to může poznat podle toho, že se mu vyhýbáte. Nejste ten typ člověka, který je na partnera milý, pokud něco není v pořádku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud partnerovi nevěříte a nechováte k němu žádnou náklonnost, nemáte důvod pokračovat ve vztahu, který podle vás již pozbyl smysl. Partnera nikdy nevodíte za nos, na to jste až příliš upřímní. Jakmile dospějete k závěru, že by bylo lepší odloučit vaše životy, s partnerem si napřímo promluvíte a již nebudete brát ohled na to, jak se váš budoucí expartner bude cítit a jak hodně z vaší informace bude nešťastný. Hledáte totiž lásku na život a on by vás pouze brzdil.

Blíženci (21. května – 21. června)

Děláte ukvapená rozhodnutí. Jakmile si myslíte, že to s partnerem neklape, klidně ho opustíte. Své názory měníte ze vteřiny na vteřinu, váš partner si tudíž nemůže být nikdy jist, kdy ten strašlivý rozsudek přijde. V jedné chvíli se se svým partnerem cítíte jako ten nejšťastnější člověk na světě, ve chvíli druhé proti vám něco řekne a nemusel to ani myslet špatně, ale vy to pochopíte tak, že k vám již nechová stejné city jako dříve. Pokud váš partner vidí, že se ve vztahu nudíte, může si již rozmýšlet, jak se s vámi rozloučí.

Váhy (23. září – 23. října)

Vzhled je pro vás opravdu důležitý. Nezáleží na tom, jak dobře váš partner vypadá, vy se neustále budete poohlížet po nějakém vhodnějším vaší krásy. Můžete flirtovat s ostatními lidmi, protože jsou mnohem pohlednější než váš současný partner, a může to skončit tak, že váš partner s vámi nebude tolik rád jako doposud, poněvadž se bude obávat nejhoršího.

Ačkoliv toto jeho chování může mít za následek váš chtíč ho odkopnout či vykopnout z domu, mnohem častěji se stává, že se zamilujete do někoho jiného natolik, že se s nynějším partnerem rozejdete a záleží pouze na něm, zda v dobrém, nebo ve zlém.

Zdroj článku: