Jak se vypořádáváte se stresem v rodinném kruhu podle astrologie

Jak se vypořádáváte se stresem v rodinném kruhu podle astrologie
Není nic horšího, než když nám stres způsobují členové rodiny. Bolí to na srdci. Snad neexistuje horší pocit, než když víme, že rodina nad námi nedrží ochrannou ruku, ale je to právě ona, kdo nám ubližuje. Jak se vypořádáváte se stresem vy, pokud se problémy objeví přímo ve vašem rodinném kruhu? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám nelíbí situace v rodině, ohradíte se. Křičíte na členy své rodiny, poněvadž dobře víte, že toto je jediný způsob, jak zařídit, aby vás konečně začali poslouchat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na stres v rodině většinou nijak nereagujete, poněvadž víte, že někdy je lepší situaci vůbec neřešit. Pokud to však členové vaší rodiny přeženou, vyřknete slova, která nemyslíte vážně a jichž později litujete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Víte, že pokud se vám chování a požadavky vaší rodiny vůči vám nelíbí, nějaká přehnaná reakce nic nevyřeší, a proto mlčíte. Raději z rodinného kruhu vyjdete a jdete za svými přáteli.

Rak (22. června – 22. července)

Víte, že kdykoliv se nechováte ke členům své rodiny dobře, oni vaši náladovost přejdou. To samé uděláte i vy. Vypouštíte všechna negativní slova použitá proti vám, dokud nenastane klid.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste vždy upřímní. Nejste agresivní vůči své rodině, pokud vám způsobuje stres, ale řeknete, že to všichni členové pěkně přehánějí, a všímáte si svých vlastních věcí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud na vás ostatní členi vaší rodiny nejsou milí, všímáte si pouze svých myšlenek, sedíte opodál a čekáte, až se všichni dostatečně vykřičí. Vám je naprosto jedno, jak dlouho to bude trvat.

Váhy (23. září – 23. října)

Většinou na urážky své rodiny vůbec nereagujete. Jakmile se to však děje delší dobu a nelze to vydržet, začnete se bránit a můžete se též stát agresivními.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Výjimečně se stane, že stres v rodině ignorujete. Mnohem pravděpodobnější však je, že přímo explodujete a každému řeknete to nejhorší, co jste si o nich kdy mysleli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všímáte si svých věcí, když vás vaše rodina začne přivádět k šílenství. Jakmile se toto stane předmětem jejich průpovídek, začnete si z jednotlivých členů dělat legraci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud vás rodina stresuje, pouze pokrčíte rameny a nijak na to nereagujete. Věnujete se své práci. Jestliže rodina neupustí od svých urážek, racionálně argumentujete a poté si jí nevšímáte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vyžadujete od své rodiny, aby se k vám nechovala mile. Máte pocit, že jste důležití. Jakmile to však vaše rodina přežene, izolujete se od ní.

Ryby (19. února – 20. března)

Naprosto se od své rodiny izolujete a ukládáte se mimo realitu. Přemýšlíte o imaginárním světě, kde je všechno dokonalé, nikdo na vás nekřičí a nic vám nevyčítá.

Zdroj článku: