Která znamení budou mít v srpnu nejvíce smůly?

Která znamení budou mít v srpnu nejvíce smůly?
S novým měsícem vás čeká mnoho nových změn a možností. Pro někoho to budou změny velmi náročné a nepřinesou vytoužené výsledky. Srpen totiž bude pro někoho velmi náročný a přinese mu také více smůly. Nebudete to právě vy, komu měsíc srpen přinese smůlu? Přečtěte si tento horoskop, ať víte, na co se můžete připravit!

Beran 21. 3. – 20. 4. 

Začátek měsíce pro vás nebude příliš jednoduchý. Rozejdete se s milovaným člověkem, který však dlouhou dobu váhal a možná vás jen vodil za nos. Nebude to pro vás snadné, ale je důležité si uvědomit, že takové lidi si v životě nemusíte držet a nepatří k vám.

Celá situace bude v srpnu stagnovat a to vás nenechá chladným. Poté se s tím člověkem setkáte a on vám vyzná lásku. Možná to ale bude jedna z dalších manipulací, tak nad tím popřemýšlejte, než si toho člověka připustíte k tělu a bude pozdě. Celý měsíc bude o překonávání překážek, ale vám se na konci měsíce značně uleví, protože přijde něco nového, co vás hodně posune.

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Celý měsíc vás čeká spousta rozhodování, a to pro vás nebude vůbec snadné. Nejvíce smůly můžete očekávat v oblasti vztahů. Objevilo se sice hned několik potenciálních partnerů, ale vy nevíte, který je ten pravý. Vůbec nevíte, jak se máte rozhodnout a budete z toho nešťastní.

S touto situací vám pomůže někdo z vašich přátel a vám se značně uleví. Zjistíte, že kolem sebe máte skutečné přátele, na které se můžete v těžkých chvílích obrátit. Nakonec to pro vás nebude tak těžké, jak se zpočátku zdálo a vše bravurně zvládnete!

Štír 24. 10. – 22. 11. 

Nejvíce smůly vás čeká v oblasti vztahů. Srpen je pro vás měsícem krátkodobých románků. Narazíte na několik zajímavých protějšků, ale vše bude mít krátkodobý charakter. Bude na vás si promyslet, co od života vlastně chcete. Takový styl život asi nechcete vést věčně.

Měli byste si dopřát více odpočinku, který vám přinese jisté vnitřní vyrovnání. S čistou hlavou se pak na věci budete dívat zcela jinak a mnohé z nich se vyřeší rychleji než byste čekali. Důvěřujte osudu a nechte se vést, nic není tak zlé jak na první pohled vypadá!

Střelec 23 .11. – 21. 12. 

Měsíc srpen pro vás nebude zrovna šťastným obdobím. Problémy u vás mohou nastat nejvíce v pracovní oblasti. Pravděpodobně s vaším nadřízeným proběhnou ostré výměny názorů a budete mít pocit, že si na vás zasedl. Nic není černobílé a vše je jenom přechodné období, které jednou skončí!

Nepřiostřujte celou situaci a zkuste se uklidnit. Nejlépe si vyčistíte hlavu sportem, který vám velmi prospěje. Věnujte se tento měsíc hlavně sobě a své rodině, je to přece to nejdůležitější, co máte, a vše ostatní se vyřeší samo! 

Zdroje článku: