Znamení zvěrokruhu, která mají špínu za nehty

Znamení zvěrokruhu, která mají špínu za nehty
Myslíte si, že řešit špínu za nehty je až směšné? Inu, možná je, ale proč nezjistit, u jakých znamení je tento problém pravděpodobnější? A pokud jste věnovali pozornost názvu článku, určitě Vás to zajímá alespoň trochu. Protože po dočtení tohoto článku se třeba zkusíte zaměřit na to, na koho to sedí. Ale pokud jste jedním ze znamení, neberte si to moc osobně.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Prvním adeptem na špinavé nehty jsou věčně zasněné ryby. Stejně jako jim nevadí nepořádek okolo sebe, nedbají ani tolik o svoje nehty. Není totiž jejich prioritou mít hezké ruce. Ovšem mohou se najít i tací, který proces péče o sebe považují za relax, a špína za nehty je tak u nich pasé. Dozajista každý zná takovou rybu, pro kterou je péče o sebe dost zásadní a v salónech krásy je víc než doma. Takový relax v podobě pedikúry si totiž zaslouží nejen ryby, ale každé znamení zvěrokruhu, tak na to pamatujte. 

Návštěvu pedikúry si zaslouží i jiná znamení. Zdroj: Pixel-Shot/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Aby v tom ryby nebyly sami, přidá se k ním vodnář. Vodnáři by se dali považovat za krále nepořádku a špíny. Každopádně na druhých upravené ruce dokážou velmi ocenit. Takže pokud chcete zapůsobit na nějakého vodnáře, upravte se do posledního puntíku, musíte ovšem přivřít oči v tom, že druhá strana tomu takovou péči jako Vy dozajista nedá. 

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

U blíženců záleží na tom, jak se zrovna vyspí a jakou nohou vykročí z postele. Takže se může stát, že uvidíte obě varianty. Hodně velkou roli hraje, jestli se potkáte náhodou, nebo máte domluvenou schůzku. Protože jakmile blíženec ví o nějaké události, dozajista se na ni patřičně připraví. Pokud je to ovšem náhodné setkání, můžete narazit na ne až tak upraveného jedince. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Teď si řeknete, že zrovna lev by si něco takového rozhodně nedopustil. Máte pravdu, lvi totiž o svůj zevnějšek dbají, každopádně nachytat je se špínou za nehty se Vám taky může podařit. Například takový lev zabraný do práce, tam jde taková malichernost stranou. Ale ujistím Vás, že jakmile práci dokončí, upraví patřičně i svůj vzhled. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

O tomto znamení se ví, že miluje pořádek a naklizený byt, ovšem péče o jejich zevnějšek je mnohdy až na posledním místě. Proto se milé panny občas zastavte a místo každodenního úklidu věnujte čas sobě, uvidíte, že to ocení okolí, ale rozhodně i Vy sami. Jedno odpoledne strávené na manikúře Vám může udělat radost stejně jako půl dne uklízení domu, které určitě nevydrží tak dlouho jako vaše nové nehty.