Která 3 hvězdná znamení postrádají smysl pro humor?

Která 3 hvězdná znamení postrádají smysl pro humor?
Nastane-li nějaká nevšední situace, která je nějakým způsobem vtipná, většina z nás se jí zasměje. Avšak mezi námi existují i tací, kteří to nedělají. Ba co více, nezasmějí se ani tomu nejlepšímu vtipu. Předurčuje vás datum vašeho narození k tomuto? Podívejte se na dnešní článek a zjistíte to.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte hodně nápadů, jak být zábavní, o tom nemůže být pochyb. Rozesmíváte lidi kolem sebe svým trefným humorem. Avšak problém nastává, pokud někdo chce rozesmát vás. Nespokojíte se s jen ledabylým humorem, potřebujete něco speciálního. Problémem je, že většina lidí takovým humorem neoplývá. Jste příliš inteligentní na laciné vtípky, kterým se smějí všichni okolo kromě vás.

To vás odsuzuje do kategorie lidí, kteří postrádají smysl pro humor. A navíc se vašim vtípkům mnohdy jen málokdo zasměje, poněvadž jste občas arogantní a máte tendenci si vtipný příběh dobarvovat, což vede někdy ke sklizni obrovského potlesku, ale v jiných případech si lidé mohou myslet, že smysl pro humor postrádáte úplně. 

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud se nacházíte v těžké situaci, neumíte ocenit humorný příběh ostatních. Berete ho jako urážku, která vás nemá rozesmát, ale pokud možno co nejvíce urazit. Lidé kolem vás si neuvědomují, že vás mohou zranit pouze tím, že vám chtějí zlepšit vaši špatnou náladu, a vám nedochází, že vaši přátelé nejsou vaši nepřátelé, kteří vám chtějí co nejvíce zničit psychiku, pokud procházíte těžšími časy.

A pokud jste na tom zrovna dobře a nějaký příběh vypravujete vy, chcete všechny za každou cenu rozesmát, a to tak, že si ve své mysli ztvárníte nějaký příběh, který poté váš mozek vyhodnotí jako reálnou událost. Je skvělé, že chcete své známé nějakým způsobem pobavit, ale děláte to tak, že to k pobavení nikdy nevede, ba naopak. Svým chováním se dostáváte do tohoto seznamu znamení, která postrádají smysl pro humor.

Kozoroh: Zcela postrádáte smysl pro humor, Zdroj: Andrei Korzhyts / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je o vás dobře známo, že neprojevujete své emoce a raději než šířit svůj humor se snažíte jít všem příkladem. Vždy se na veřejnosti ukazujete s vážnou tváří a téměř nikdo z vašich známých vás nikdy neslyšel říci nějaký vtípek. Zcela postrádáte smysl pro humor, proto neříkáte vtipné momenty z vašeho života a ani se nesmějete, pokud se k tomuto odhodlá váš známý.

To neznamená, že se nikdy ničemu nezasmějete, děláte to však v soukromí. Pokud by vás někdo přistihl, že nejste tak mrzutí, jako celému světu podsouváte, byli byste smutní a zklamaní. Obáváte se, že vaši reakci na nějaký podnět by někdo mohl v budoucnu obrátit proti vám. Vy nejste ten typ člověka, kterého by někdo pozval na cestu za zábavou.

Zdroj článku: