5 znamení, u kterých je nejpravděpodobnější, že se stanou hvězdami reality show. Čím umí diváky zaujmout?

5 znamení, u kterých je nejpravděpodobnější, že se stanou hvězdami reality show. Čím umí diváky zaujmout?
Každý si někdy rád pustí pár dílů reality show, u které na chvíli nemusí myslet. Jen s jejími účastníky prožívá napínavé momenty a nepřestává se bavit. Podívat se na to z jejich strany už se mnoho z nás ale neodváží. Co kdyby to však záleželo na vašem znamení? Byli byste hvězdou reality show i vy?

Blíženci

Pokud je někdo pro reality show jako zrozený, pak jsou to rozhodně Blíženci. Milují výzvy, změny a nové věci, a tak je to pro ně skvělá příležitost si něco nového vyzkoušet a zároveň se trochu předvést i pobavit.

Jsou společenští, divocí, plní energie a mají skvělé komunikační schopnosti. Rádi se začnou bavit s každým a dokáží se v tomto směru přizpůsobit jakékoliv partě lidí. Svou energií a smyslem pro humor tak dokáží oživit každou show a přidat do ní svou typickou dynamičnost. S jejich nestálostí a změnami nálad přichází také velká nálož dramatických scén a událostí, a tak se s nimi ostatní soutěžící a především diváci nebudou nudit ani na vteřinu.

 

Lev

Lev má snad všechny předpoklady pro to stát se hvězdou reality show a dokáže si to také patřičně užívat. Je to přece jenom chvíle, na kterou se připravoval celý život.

Lvi potřebují být středem pozornosti a když jim to nevychází, udělají cokoliv pro to, aby si jich ostatní více všímali. Proto díky nim vznikají vtipné a napínavé situace, kterých se diváci nemohou nabažit. Jsou sebevědomí, dominantní, upřímní a vtipní, a tak do pořadu dokáží přinést akci. Díky jejich nezkrotné a výbušné povaze můžete očekávat také velkou řadu dramatických hádek a konfliktů, které v žádné reality show nesmí chybět.

Beran

Impulzivní a nezastavitelní Berani rádi riskují a umí se přizpůsobit každé situaci. Vnáší do pořadu svou nenahraditelnou energii a drama, kterého s nimi není nikdy málo.

Neberou si totiž servítky a jsou schopni vás urážet přímo do obličeje. Jsou také velmi soutěživí a neradi prohrávají, takže udělají vše pro to, aby vyhráli. A na ostatní ani zdaleka brát ohledy nehodlají.

Právě díky jejich nepředvídatelnosti, divokosti a oblibě v žertících budou vyčnívat i ve větší skupině lidí a diváci si je hned oblíbí. Právě díky jejich výstupům a netypickému chování se ke sledování reality show budou chtít pravidelně vracet.

Střelec

Svobodomyslní a nezávislí Střelci se hvězdami reality show stanou jednoduše díky svému důvtipu a charisma. Jsou totiž známí pro svůj smysl pro humor a jejich historky i vtipy jsou zkrátka nezapomenutelné. S nimi rozhodně nebude nouze o kanadské žertíky ani vtipné balicí hlášky, u kterých budete brečet smíchy.

Bez zábavy se žádná show neobejde, a tak je účast Střelce zkrátka zárukou úspěchu, která nikdy neomrzí.

Štír

Štíři neradi sdílí svůj soukromý život s ostatními, ale právě z toho vznikají ty nejvypjatější a nejdramatičtější momenty. Když totiž nemají vše sami pod kontrolou, začnou vznikat hodně zajímavé situace.

Jejich povaha je nepředvídatelná a hodně lidí neví, co si o nich myslet, což přidává na určité záhadnosti i překvapení z toho, čeho všeho jsou vlastně schopní. Na první pohled se totiž mohou zdát jako rezervovaní a uzavření, ale když kolem sebe mají více lidí, odhalí i další stránku své osobnosti. Kvůli své vášnivosti totiž vše prožívají hluboce a občas se umí i pořádně naštvat, urazit nebo začnou dokonce žárlit. V některých případech mohou být až pomstychtiví, a tak to zaručeně vede k mnoha zajímavým konfliktům i vztahům.

 

Zdroje: