Znamení, která jsou již na prvním rande až příliš nadšená

Znamení, která jsou již na prvním rande až příliš nadšená
Vracíme-li se z prvního rande, jsme buď zklamaní, nebo nadšení. To je běžný jev. Avšak pokud se potenciální partner zalíbí následujícím znamením, mají v povaze si ho až příliš zidealizovat a přehlížet jeho chyby, které jsou již na první pohled patrné. To se později jeví jako problém, poněvadž zjistí, že jejich partner není takový, jak se zdál.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jdete-li na první rande, důkladně se na něj připravíte, abyste svého možného partnera co nejvíce okouzlili. Již předem si zjistíte o dotyčném jedinci vše, co se zjistit dá. Od jeho přátel vyzvídáte, co se dotyčnému líbí, a co ne, a poté se ho na schůzce snažíte co nejvíce potěšit, aby si myslel, že vy jste pro něj ti praví.

Pokud se vám partner líbí na první schůzce, hned mu začnete vyprávět, jak spolu budete žít a že se těšíte na rodinu, kterou spolu založíte. Budete mu živě vyprávět, jak si bez něho již svůj život nedovedete představit. Pokud má dotyčný stejné představy, je to pro vás dobré. Jen pozor na nepříliš otevřené partnery.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se vám váš nový partner líbí, zapomenete, že máte svou čest a uzavřenost, a začnete jásat rovnou před svým partnerem, jaké je štěstí, že ho máte (sice to neprojevíte otevřeně, ale dobře čitelné náznaky tam budou).

Jste tak nadšení, že hned začnete dychtit po partnerovi obecně a hlavně po jeho těle. Někoho to může odradit, poněvadž není zvykem, že by se takto zapáleně někdo choval již na prvním rande, ovšem vy víte, co od svého partnera očekáváte, a projevujete to přílišnou vášní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svou náklonnost k novému partnerovi projevujete přílišnou přilnavostí k dotyčné osobě. Chcete se celou dobu držet za ruce a jste extrémně lísaví. Neustále svému novému miláčkovi voláte a ujišťujete ho, že vám moc chybí, když nejste spolu.

Nebo když spolu jste, ale váš partner odešel do samoobsluhy koupit něco dobrého pro vás oba. Váš partner si toto milé chování může plést se zoufalstvím a závislostí na něm, ovšem vy víte, že je až příliš dobrý na to, abyste mu dali možnost uprchnout někam jinam.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaujmout vás na prvním rande dá dotyčnému opravdu zabrat. Ovšem jakmile se mu to povede, jste z něho až příliš nadšení. Pro první rande samotné jste také hodně nadšení, protože vám to dává možnost prozkoumat člověka a poznat jeho odlišnou stránku, než na jakou jsou všichni ostatní zvyklí.

Svůj šarm využijete k tomu, abyste ho okouzlili, a pokud vás on také okouzlil, jste hodně romantičtí. Nenecháváte žádné ze svých rozhodnutích na osudu, raději se o ně zapříčiníte sami, což má za následek vaše nehynoucí nadšení. 

Zdroj článku: