Tato žárlivá znamení zvěrokruhu provádějí tajné testy, aby ověřili věrnost svého partnera

Tato žárlivá znamení zvěrokruhu provádějí tajné testy, aby ověřili věrnost svého partnera
Někteří lidé si nedokážou uvědomit, že je jejich partner miluje natolik, že by jim nikdy neudělal nic špatného. To se týče i vás, pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu. Soustavné testování loajality a věrnosti vašeho partnera je u vás na denním pořádku.

Rak (22. června – 22. července)

Milujete být zamilovaní, a proto není divu, že nezadaní strávíte pouze několik málo dnů ve svém dospělém životě. Pokud vám vztah nevyjde, přeskočíte do druhého vztahu. Nicméně láska vašeho partnera vám v žádném případě nestačí, ba naopak vždy se přesvědčujete, zda vás opravdu miluje.

Bohužel pro vašeho partnera ne přímými slovy, nýbrž nepřímými činy. Ze strachu z nevěry se můžete na sociálních sítích vydávat za někoho jiného a snažit se vašeho partnera svést. Vše, v co doufáte, je, že vám váš partner nevědomky oznámí, že je šťastně zadaný.

Pokud se chytí do vaší léčky a začne s vámi flirtovat, uzavřete se sami do sebe, dokud vašeho partnera netrkne, co za vaším podivným chováním doopravdy vězí.

Blíženec (21. května – 21. června)

Rádi si hrajete s ostatními lidmi a váš partner není žádnou výjimkou. To by mohl být první důvod, proč byste svého partnera potají testovali, zda vám není nevěrný. Můžete mít ještě jeden důvod, a to ten, že si uvědomujete, že nic není bez rizika. Nedělá vám problém svého milovaného člověka potají sledovat nebo vyzvat někoho, aby to udělal za vás.

Chcete vědět, zda se nestýká s někým podezřelým, nebo vyšlete svého kamaráda stejného pohlaví jako vy a mnohem krásnějšího, aby se ho pokusil svést a zjistil, zda váš partner podlehne půvabu této osoby nebo zda se rozhodne zůstat s vámi. Většinou poté vyšlete ještě několik podobných lidí, abyste se o věrnosti své spřízněné duše přesvědčili několikanásobně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikomu nevěříte, dokonce ani svému partnerovi. Není proto divu, že jste se vyskytli na tomto seznamu. Důvěřujete pouze sobě a ke svému partnerovi nechováte ani špetku důvěry. Váš partner pocítí vaši nedůvěru hned v prvních pár dnech od začátku vztahu.

Záměrně si vypůjčíte telefon někoho jiného a zavoláte na jeho číslo. Potřebujete se ujistit, že váš partner miluje pouze vás a není přístupný jiným vztahům, zatímco s vámi chodí. Po pár týdnech s tímto jednáním přestanete, ovšem v menších vlnách se objeví po celou dobu vašeho vztahu. I když je vám váš partner naprosto věrný, nikdy s tím nepřestanete.

Zdroj článku: