Tato znamení mají sklon k nebezpečnému pronásledování

Tato znamení mají sklon k nebezpečnému pronásledování
Obdivovat někoho je krásná věc. Nesmí se to však změnit v nebezpečné pronásledování. Každý rozumný člověk ví, že pokud ho někdo, koho miluje, nechce vidět a být v jeho blízkosti, měl by akceptovat jeho přání a nezasahovat mu do života. To však není případ těchto znamení a také nejspíše vás, pokud jste se v nějakém z nich narodili.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se k vám někdo zachová mile, má výrazný problém, pokud to myslel pouze jako dobrý skutek, když vám nebylo nejlépe. Pokud o vás již nejeví žádný zájem, můžete ho začít stalkovat. Vládne vám vztek a chtíč a cokoliv si zamanete, to musíte okamžitě mít. Pokud se rozhodnete, že tento člověk má zůstat ve vašem životě, neexistuje nikdo, kdo by vám v tom mohl zabránit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste vstřícní, ovšem jakmile vás někdo zaujme, zkoumáte ho do hloubky. Může se u vás projevit nebezpečné pronásledování, dotyčného sledujete po několik let a stále o něm hledáte novinky. Jste schopni trávit celé dny na sociálních sítích nebo se zaměřit na kamarády dotyčného, které lstivě donutíte říci o vaší oběti absolutně všechno, co s vámi zažili. Pokud vás někdo zaujme, již před vámi nebude mít žádná tajemství.

Blíženci (21. května – 20. června)

Jakmile se najde člověk, který sdílí vaše zájmy či je na vás přehnaně hodný, chcete ze sebe udělat součást jeho života. Pokud se mu viditelně nechce přijmout tento fakt, vás to neodradí. Závislost na druhé osobě je u vás poměrně běžná, dokud nenajdete někoho lepšího.

Dokud se neobjevíte v přítomnosti své oběti, myslíte si, že nevedete plnohodnotný život a že se vám hroutí svět. Pokud vás někdo z vašich přátel nechce vídat, má obrovský problém.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte vyrovnanou povahu a skrýváte své emoce, ovšem někdy to nedokážete. Pokud vás někdo odmítne, je vysoce pravděpodobné, že se na něj upnete. Nemusí to být přímo, můžete se začít nalézat v jeho okolí a jen ho pozorovat.

Bohužel pro vaši oběť jste extrémně vytrvalí a nezaleknete se výhrůžek. Pokud si vaše oběť myslí, že se vás zbavila, měla by si uvědomit, že je to pouze dočasné a že vás již brzy opět uvidí.

Ryby (19. února – 20. března)

Příliš se citově vážete. Může se lehce stát, že se stanete citově závislí na jedné osobě či na více. Jakmile se rozkmotříte, začnete si myslet, že tento člověk je v ohrožení, když se dostal mimo dosah vaší nehynoucí lásky.

Můžete začít trpět bludy, myslet si, že dotyčný člověk bez vás bude trpět a již mu nikdo nikdy neposkytne tolik láskyplného vztahu jako vy. Tato představa je většinou nereálná, avšak vás přímo děsí. Na rozdíl od ostatních dotyčnému nehrozí nic špatného. Pouze nevíte, jak se od něho citově odpojit.

Zdroj článku: