Hvězdná znamení, která jsou soustavně přilepená ke svému mobilnímu telefonu

Hvězdná znamení, která jsou soustavně přilepená ke svému mobilnímu telefonu
Chytré mobilní telefony dnes tvoří nedílnou součást našich životů. Můžeme si však všimnout, že někteří lidé to s nimi přehání a jen zřídkakdy je uvidíme bez nich, pokud vůbec. Podívejte se, zda patříte mezi lidi s nomofobií, kteří musí mít mobilní telefon vždy v ruce.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vždy vyhledáváte nějakou akci, proto svůj mobilní telefon držíte v ruce od rána do večera, poněvadž tam primárně hledáte nějakou zábavu. O to je to horší, když zjistíte, že váš charakter vás předurčuje k závislosti na všech technologiích. Jakmile máte svůj mobilní telefon v ruce a něco na něm děláte, lze vás dokopat ke splnění různých úkolů včetně domácích prací, poněvadž se při nich nenudíte. Jakmile se váš mobilní telefon nabíjí, jste pohlceni nudou a ztrácíte motivaci tyto zdánlivě zbytečné úkony vykonávat.

Váhy (23. září – 23. října)

Svůj telefon využíváte vždy a všude. Není den, kdy by vás někdo nezastihl se svým umělým miláčkem v ruce. Jste hodně společenští a váš telefon vám umožňuje být v kontaktu se všemi vašimi přáteli zároveň. Svůj mobil také často využíváte, abyste se vyhnuli konfrontaci nebo dotazům, proč jste tak smutní. Bez svého mobilního telefonu nedáte ani ránu, je to pro vás důležitá součást života a zlepšuje vám den. Také vás hry na něm mohou přenést do dokonalého světa, který jste vždy chtěli mít ve skutečnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svůj mobil nepouštíte z ruky pouze kvůli sociálním sítím. Milujete pozornost ostatních a sociální sítě jsou skvělou možností, jak dosáhnout svého vytouženého úspěchu. Nikdo vás nerozveselí tolik jako váš mobilní telefon, v němž se nachází vše, co vás činí šťastnými. Jako bonus vám nikdy nic nevyčítá a nechává vám potřebný osobní prostor. Také se snažíte vypadat populární, je proto možné, že skrze něho komunikujete s lidmi, které znáte pouze od vidění. Vždy očekáváte pochvaly za vaše moudré a dobrodružné příspěvky. Palec nahoru vám značně zlepší náladu, zvláště pokud jich u svých příspěvků vidíte několik desítek za hodinu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Milujete pocit, když si o vás ostatní myslí, že všechno znáte a všude jste byli. Z tohoto důvodu vás venku každý vidí, jak máte telefon v ruce a hlavně u ucha. Rádi telefonujete, abyste neznámým lidem ukázali, že si k vám všichni chodí pro radu. Pokud se s vámi zrovna nikdo nechce bavit, předstíráte důležitý telefonát. Neustále si stahujete nové aplikace a hry, abyste byli první, kdo je vyzkouší. Vyhlížíte nové typy telefonů a snažíte se je zakoupit jako první, protože máte styl a nepřejete si vlastnit modely, které má hodně lidí okolo.

Zdroj článku: