Tato znamení randí jen proto, aby pokročila v kariéře

Tato znamení randí jen proto, aby pokročila v kariéře
Důvodů, proč lidé chodí na rande, je mnoho. Může se jednat o pokus úniku před samotou, navázání vztahu kvůli penězům či pokus uniknout svému bývalému partnerovi. Avšak pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení, uskutečníte rande za účelem kariérního postupu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Postavení v životě a vaše kariéra je to, co je pro vás absolutně nejdůležitější. Je to dokonce důležitější než najít si partnera, s nímž byste mohli sdílet své radosti i problémy. Abyste v kariéře postoupili, klidně si vyrazíte s někým, komu se líbíte, avšak kdo se nelíbí vám.

Slibujete si od toho větší finanční zabezpečení, které vám poskytne lepší pracovní pozici či v případě podnikání klíčového klienta. Kdo má ty správné kontakty, o toho se opravdu zajímáte. Jen v mizivém procentu případů s někým jdete na rande jen proto, že s vámi pohnula láska.

Rak (22. června – 22. července)

Nic si nepřejete více, jen cítit se bezpečně ve svém životě. Toho lze dosáhnout mnoha způsoby, avšak jeden z vašich oblíbených je zajistit si dobrou finanční situaci, abyste byli schopni pomáhat lidem, kteří jsou pro vás důležití a kteří se mohou ocitnout ve finanční krizi. Abyste tohoto dosáhli, jste ochotni udělat opravdu cokoliv. Většinou chodíte na rande se svými nadřízenými či spolupracovníky, abyste si udrželi svou finanční jistotu. Další plus pro vás je, že si tímto otevřete nové možnosti, jak zabezpečit sebe i vaše nejbližší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Důvod, proč randíte s lidmi výše postavenými než vy, není ten, že byste potřebovali vydělávat co nejvíce peněz na vaše cestování a cestu za dobrodružstvím. Bez cestování byste to sice nebyli vy, ovšem chodíte na rande pouze kvůli vašim rodičům, které chcete za každou cenu zabezpečit v případě, že by si již nevystačili sami. To se může stát kdykoliv a vy jste si toho až příliš dobře vědomi.

Chcete svým rodičům v pozdějším věku dopřát veškeré pohodlí a nechcete, aby strádali. Proto se chcete zavděčit budoucímu či stávajícímu zaměstnavateli a kývnete mu na jakoukoliv nabídku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Víte o sobě, že jste opravdu přitažliví a máte slušnou dávku charisma, čehož využíváte ve svůj prospěch. Víte, že dokážete většinu lidí přesvědčit, aby se zachovali podle vašich představ a požadavků. A nikde jinde vám to nejde lépe než na rande.

Z tohoto důvodu chodíte na rande s vlivnými lidmi, kteří se vám za váš čas i ochotu dokáží odvděčit postoupením ve vaší kariéře. Máte rádi vztahy, které jsou založeny na lásce, ale pokud potřebujete nutně postoupit ve své kariéře, jste ochotni přikývnout na nabídku někomu, kdo se vám nelíbí.

Zdroj článku: