Jak vám partner skrytě říká, že vás miluje, podle jeho znamení

Jak vám partner skrytě říká, že vás miluje, podle jeho znamení
​​​​​​​Muži jsou různí. A buďme k sobě upřímní, ne každý muž je lovec žen, spousta jich je stydlivých, a to dokonce i ve vztahu. Ovšem existují různé náznaky, které k nám muži vypouštějí, aby nám dali najevo, že se jim stále líbíme. Podívejte se na náznak vašeho partnera.

Beran (21. března – 19. dubna)

Takovýto muž se nezlobí, když s vámi v něčem soutěží a prohraje. Dokonce vás zasype chválou, jak jste dobří. A věřte, že Berani toto opravdu nedělají.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento partner vás neustále podporuje a také vás chrání před vším zlým, i kdyby se jednalo pouze o potencionální nebezpečí v jeho mysli.

Partner ve znamení býka vám vždy podá pomocnou ruku a podpoří vás, Zdroj: KieferPix/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

To, že vás miluje Blíženec, poznáte, pokud mezi vámi vzniknou neshody. Blíženci často nedokážou během hádky vidět daný problém z vašeho pohledu. Zamilovaný ano. Často změní svůj názor, aby vám udělal radost.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste naštvaní, váš zamilovaný Rak vás nechá si na něm vybít veškerou svou zlost. Zůstane v klidu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vás muž Lev stále bere mezi svou rodinu a své přátele, požaduje, aby vás ostatní respektovali. Tímto vám vyjadřuje svou nehasnoucí lásku, jíž k vám cítí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud si všímáte, že muž Panna k vám chodí více než k ostatním lidem a snaží se vám dávat často rady, přičemž nezáleží na tom, zda je potřebujete, nebo ne, je do vás stoprocentně zamilovaný.

Váhy (23. září – 23. října)

Takovýto muž se vás snaží neustále kontaktovat a nemá k tomu sebemenší důvod. Pokud vám soustavně volá do práce jen proto, aby zjistil, jak se máte, vyznává vám svou lásku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud Štírovi záleží na vašem názoru a ptá se, co by mohl udělat lépe, znamená to, že vás miluje a záleží mu na tom, jak ho vnímáte. Cítí se zranitelný, protože vám věří, ale také chce být co nejlepším mužem pro vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte partnera Střelce, kterému jste navrhli vaši vysněnou destinaci, kam jste se vždycky chtěli podívat, ale on o ní nechtěl ani slyšet? Pokud náhle změní názor, je do vás zamilovaný a chtěl to dát najevo v překvapivý okamžik.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozoroh vám vyznává lásku maličkostmi, stačí si jen všímat. Abyste zjistili, zda k vám něco cítí, stačí se zmínit o něčem, co jste vždy chtěli mít. Pokud to od něho dostanete, je váš.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud dáváte peníze na charitu nebo byste chtěli začít a muž Vodnář, který je do vás zamilovaný, to zjistí, pošle peníze na charitu on pod vaším jménem.

Ryby (19. února – 20. března)

Muž narozený ve znamení Ryb Vám miluje tehdy, když se vás ptá na váš den předtím, než začne mluvit o tom svém. Pokud vás skutečně poslouchá, je do vás bezhlavě zamilovaný.

Zdroj článku: