6 znamení zvěrokruhu, pro která je obtížné se zamilovat

6 znamení zvěrokruhu, pro která je obtížné se zamilovat
Zamilovat se je naprosto běžný jev. Pokud potkáme jedince, na němž nás zaujme nějaká část obličeje či těla, zamilujeme se. Někdo se zamiluje na základě společných zájmů či inteligence dotyčné osoby. Avšak pro lidi narozené v některém z těchto znamení zvěrokruhu je obtížné se zamilovat.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile projdete několika vztahy, v nichž nebudete šťastní či se dokonce několikrát spálíte, zamilovat se do někoho nového se pro vás stane opravdu obtížným. Bojíte se zamilovat, protože si myslíte, že váš příští partner bude stejný jako všichni před ním. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Nevybíráte si partnera očima. Než se zamilujete, požadujete, aby se vám váš potenciální nápadník otevřel a zahrnul vás sladkými slovy o vás samých. Nezamilujete se, dokud si nebudete stoprocentně jisti, že vás dotyčný člověk skutečně miluje. To je někdy těžké dokázat, ale jakmile se to někomu povede, stanete se loajálním partnerem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše dobrodružná povaha vám znemožňuje se zamilovat. Avšak pokud vás někdo přesvědčí, že byste měli jít do vážného vztahu, spustí vaše mozkové pochody zaměřené na lásku a vy se s největší pravděpodobností zamilujete nejen do osoby, která vás získala, ale také do nějaké jiné osoby, což není příliš dobře.

Zamilujete se nejen do osoby, která Vás získala, ale také do nějaké jiné osoby, Zdroj: golubovystock / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedokážete se jen tak zamilovat, protože na svého potenciálního partnera kladete příliš vysoké nároky. Pokud o vás někdo jeví skutečný zájem, musí si vás zasloužit. Dokud vám neprojeví dostatek lásky a náklonnosti, nemáte se spolu o čem bavit. Máte-li partnera, jste na něj žárliví a nejspíše ho obviňujete z nevěry, přestože nemáte žádný důkaz. Pokud partnera nemáte, lidé opačného pohlaví se musí opravdu snažit, aby jejich komplimenty vyzněly věrohodně, protože máte schopnost odhalit lež, pokud zrovna nejste zaslepeni žárlivostí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete partnera, se kterým se nebudete nikdy nudit. A když řeknete nikdy, myslíte tím ani po několika letech. Hledáte někoho vysoce inteligentního, který si s vámi bude mít o čem povídat. Takových příliš není, a proto je pro vás těžké se zamilovat. U vás je též vysoká pravděpodobnost, že se zamilujete do více osob, ať už ta druhá osoba bude skutečná anebo vymyšlená.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro vás je úplně nejtěžší se zamilovat ze všech znamení zvěrokruhu. Jste nesmírně vybíraví, co se týče vašeho partnera, a očekáváte od něho téměř nemožné. Váš potenciální partner musí splnit, co vám na očích vidí, a být důsledný. Pokud někoho takového najdete, dostane se mu odměny v podobě rovnosti ve vztahu.

 

Zdroj: