Partneři z těchto znamení zvěrokruhu nikdy nepřijdou na rande včas

Partneři z těchto znamení zvěrokruhu nikdy nepřijdou na rande včas
Nebýt dochvilný přináší řadu nevýhod, avšak pokud setkání s partnerem není dostatečná motivace na to, abychom nevyšli z domu v čase, kdy máme mít rande, může to vést k dlouhodobé naštvanosti našeho miláčka. Chováte se tak i vy? Zde jsou největší opozdilci ze všech znamení zvěrokruhu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste naprosto nepředvídatelní, a pokud s partnerem nejdete na první rande, on již nebude tak překvapen, že na vás musí delší dobu čekat. Neustále nad něčím přemýšlíte, což mimo jiné znamená, že máte slušnou pravděpodobnost na schůzku s partnerem zapomenout, dokud se vám neozve s otázkou, proč vám to tak dlouho trvá. Rande není jediná věc, na kterou často zapomínáte, ale zmeškání této schůzky vás opravdu mrzí, poněvadž chcete partnerovi dokázat, že zrovna vy jste jako životní partner ti nejlepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Víte o tom, že máte problém dorazit na romantickou schůzku, poněvadž jste opravdu nerozhodní. Obzvláště je-li to vaše první schůzka, nevíte, co máte od celého rande čekat. Ani další schůzky s partnerem však nejsou od vašeho zpoždění zcela ochráněny, hlavně z toho důvodu, že se stále až do poslední chvíle nemůžete rozhodnout, zda se máte s partnerem setkat, či nikoliv. Důvody jsou různorodé. Svého zpoždění vždy řádně litujete, nicméně nejste schopni se poučit ze svých minulých chyb, proto váš partner nemůže očekávat, že příští rande se obejde bez vašeho zpoždění, mnohdy také bez udání důvodu.

Rak (22. června – 22. července)

Máte opravdový problém, a to ten, že se nikam nedostavujete včas. Neustále se připravujete na to zásadní a pro vás naprosto důležité rande, které se musí obejít bez chyb, že ty chyby odstraňujete tak dlouho, až si uvědomíte, že jste udělali zásadní chybu – na rande jste dorazili pozdě. Příští schůzku už chcete na partnera udělat mnohem lepší dojem, ale na poslední chvíli zjistíte, že jste si nevzali vhodné oblečení či že vám zrovna ujela městská hromadná doprava, s níž jste se chtěli na rande dostavit.

Raci jsou nedochvilní. Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nevíte, co to znamená být v časovém presu. Na čas nijak nehledíte, což váš partner bude donucen si uvědomit již na první schůzce, kdy se začnete vzájemně poznávat. Nic si z toho neděláte, co se týče plnění všeho včas, jste naprosto bezstarostní. Nevíte, proč byste se měli trápit, když si můžete užívat život naplno. Právě toto mohl být důvod, proč vám nevyšlo tolik vztahů – lidé prostě nemají rádi, pokud se na něčem dohodnete a vy to potom nesplníte. Je vám jedno, zda se na rande dostavíte pozdě – o pět minut či o dvě hodiny, vy to nikdy neřešíte.

Zdroj článku: