Jak zjistit, že vás nepodvádí, podle jeho znamení

Jak zjistit, že vás nepodvádí, podle jeho znamení
V mužích je někdy obtížné se vyznat. Mohou se chovat natolik podivně, až si začnete myslet, že vás podvedli, přestože opak může být pravdou, nebo vás může podvádět a může se chovat naprosto přirozeně. Jeho znamení zvěrokruhu však mnohé prozradí. Jak poznat, že vás muž nepodvádí?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud mu někdo zavolá a on se s telefonem nepřestěhuje do jiné místnosti, je to důkaz, že je vám věrný. Pokud před vámi nemá co skrývat, dovolí vám prohlédnout si zprávy v jeho mobilu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud potkáte jeho známé či spolupracovníky, představí vás jako svou přítelkyni. Nedívá se po jiných a neflirtuje s nimi. Neříká vám, že vaše kamarádka je hezká.

Blíženci (21. května – 21. června)

Respektuje vás a nepodceňuje vaše myšlenky. Nejste pro něj někdo, kdo neví, o čem se baví, a mluví s vámi pouze o věcech, kterým plně rozumíte. Nemluví s vámi jako s dítětem.

Rak (22. června – 22. července)

Nic před vámi netají, je k vám naprosto upřímný. Řekne vám všechno, co udělal a co se mu přihodilo. V tu chvíli není podstatné, zda se naštvete, či ne.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte veškerou jeho pozornost, pečlivě vás poslouchá a také si pamatuje to, co jste řekla před týdnem. Překvapuje vás milými dárky. Pokud ho někdo pozve na zábavu, buď půjde s vámi nebo nepůjde nikam.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud je naštvaný, nic si na vás nevybíjí. Neprovokuje vás k hádce, snaží se vás udržet v klidu. Nikdy vás nepřeruší uprostřed věty a reaguje poté, kdy domluvíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Staví vás před své přátele. Pokud ho někdo někam pozve, pozvání odmítne, i kdyby to byl jeho nejlepší kamarád. Vždy přijde na schůzku včas. Plní všechny své sliby vůči vám.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nelže vám a nepřibarvuje si pravdu. Dokonce i kdyby se vám pravda nelíbila, on vám ji řekne. Pokud máte pocit, že se vás svými slovy snaží naštvat, nepodvádí vás.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jakožto Střelec má tolik přátel, že kdyby vás podváděl, někdo by vám to řekl. Pokud se nechová podezřele, nemá problémy s odpovědmi na vaše otázky a dělá pro vás všechno, je vše v pořádku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud vám něco slíbil a přišla mu do toho pracovní nabídka, raději vyhoví vám než sobě. Nikdy by vás nezklamal, dokonce se děsí myšlenky opaku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Důvěryhodný a upřímný Vodnář vás nepodvádí, pokud vám neřekne, že vás podvádí. Vodnáři mají v povaze veškeré chyby sdělovat partnerovi, v tomto případě vám.

Ryby (19. února – 20. března)

Poznáte, že vám není nevěrný, a sice intuitivně. Nevěrník narozený ve znamení Ryb vydává negativní vibrace, které vám řeknou, že něco není v pořádku. Pokud nic takového necítíte, je vám věrný.

Zdroj článku: