4 znamení zvěrokruhu, která mají nekalé úmysly

4 znamení zvěrokruhu, která mají nekalé úmysly
Každý se někdy setkal s člověkem, který je pro své zájmy či zájmy svých blízkých schopen zranit kohokoliv ve svém okolí. Jakmile se ocitnou v touze dosáhnout svých cílů, žádnou dobrotu od nich nečekejte –⁠ ba naopak. Podívejte se na seznam znamení zvěrokruhu, která mají nekalé úmysly, a zjistěte, jestli na tom nejste stejně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste se narodili v tomto ohnivém znamení, jistě víte, že jste ochotni zranit kohokoliv psychicky i fyzicky jen proto, abyste dokázali svou dominantnost. Jste tak moc rádi, když vás někdo uctívá, že náklonnost ostatních k vaší osobě vyhledáváte co nejčastěji. Nemluvíte do prázdna, raději svou důležitost vyjadřujete více činy než slovy. Pro vaši průbojnou povahu si vás hodně lidí váží, ale mnohem více lidí vás za vaši zbrklost nemá rádo. To často způsobuje, že někteří lidé z vašeho života odejdou, protože jim vztah s vámi nic nepřidá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte nekalé úmysly vždy, když něco chcete zdárně dokončit, a nestydíte se za to. Nikdy vám nevadí, když někomu uškodíte svými slovy nebo činy. Nic si neberete osobně. Řídíte se svou myslí, která vám říká, že všechno musí být ve vašem životě perfektní, a že lidé, kteří vám neustále něco vyčítají, perfektní nejsou, a tudíž je k životu nepotřebujete. Jdete si za svými sny a netrápí vás, když kvůli vašemu chování ztratíte jednoho ze svých přátel či dokonce členů rodiny. Hlavní je pro vás váš cíl.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste přátelští a společenští. Všechny máte rádi a mohli byste se pro jejich štěstí rozkrájet. Zní to dokonale, že? Avšak jakmile si musíte vybrat mezi svým štěstím a štěstím vašich nejbližších, ať se jedná o rodinu nebo přátele, vždy si vyberete vaše štěstí a vaši spokojenost. Nezajímá vás, zda s vašimi postoji souhlasí lidé ve vašem okolí či je vaše chování nezraní. Jakmile se zaměříte na svůj momentální cíl, nikdo kromě vás neexistuje a nikdo se tudíž nesmí ani opovážit vám bránit v plnění vašeho snu, jinak je hned zle.

Váhy (23. září – 23. října)

Všichni vás znají jako mírumilovného tvora. Mezi lidmi jste oblíbení, protože neupřednostňujete sebe před ostatními. Štěstí ostatních je pro vás mnohem důležitější než váš život. To se ovšem mění ve chvíli, kdy si sáhnete na dno vaší mysli. Náhle je pro vás svět černobílý, nikdo vás nezajímá a nic vás nerozveselí. Na všechny okolo štěkáte a chvilku trvá, než se opět umoudříte a vrátíte se na svou životní cestu v podobě pomoci ostatním. 

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com