Co vás nejvíce motivuje v životě podle vašeho znamení

Co vás nejvíce motivuje v životě podle vašeho znamení
Úspěch, peníze, životní partner… To jsou jen některé motivace, které nás nutí dělat svůj život lepší a pokračovat v něm i skrze všechny problémy, které nám zkříží cestu. Jaká je vaše motivace vstát ráno z postele a psát knihu, v níž jste hlavním hrdinou? Přečtěte si tento článek a dozvíte se to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Soutěžení je váš životní pohon. Pokud se vám do něčeho nechce, jednoduše to změníte v soupeření a daná věc se vám plní mnohem lépe. Touha vyhrát vás tlačí dopředu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud vám někdo za splnění úkolu nabídne odměnu, dělá se vám to mnohem lépe než bez slibné odměny. Pokud vám člověk dá dárek, je pravděpodobnější, že pro něho na oplátku něco uděláte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve vašem životě se běžně děje, že něco začnete, ale nedokončíte to. Očekávání druhých lidí a hrozba, že o vás budou mluvit jako o líném člověku, vás však motivuje věci dokončit.

Rak (22. června – 22. července)

Nejraději byste se celý den dívali na filmy a nic jiného nedělali. Motivací začít něco dělat u vás je vize vašich nejbližších, kteří předpokládají, že něco uděláte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Potřeba udělat na co největší počet lidí pozitivní dojem vás motivuje k tomu, abyste na sobě začali pracovat a zdokonalovali se. Chcete mít pověst člověka, který dělá věci pořádně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chcete, aby vás lidé považovali za naprosto bezchybné a spolehlivé. Tato myšlenka vás nutí pracovat celý váš život, abyste všem ukázali, na koho je spolehnutí.

Váhy (23. září – 23. října)

Uděláte všechno, co slíbíte ostatním, protože se chcete vyhnout konfliktům. Vyhnutí se konfliktům je to, co vás motivuje něco dělat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte strach, že pokud něco několikrát nezkontrolujete, může to být špatně. Potřeba kontroly je vaše motivace dělat svou práci pořádně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud potřebujete něco dokončit, nepřestanete s tím, dokud to opravdu nedokončíte. Pomáhá vám v tom vaše touha dovést své plány do zdárného konce a být považováni za člověka, který něčeho dosáhl.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Být spolehliví je to, co vás motivuje dokončit všechno, o co jste požádáni. Z tohoto důvodu také máte silnou pracovní morálku a nezačnete se bavit dříve, než práci dokončíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na všechno se musíte dívat jako na dilema nebo na záhadu, poněvadž milujete řešení problémů. Bez problémů nejste motivováni k ničemu, a abyste se dokopali k nějakému úkonu, musíte si ten problém vytvořit ve vlastní hlavě.

Ryby (19. února – 20. března)

Rádi děláte všechno pro ostatní lidi, jste velmi obětaví. Až se vám příště nebude chtít nic dělat, pomyslete na to, že to děláte nejen pro sebe, ale hlavně pro ostatní lidi.

Zdroj článku: