Přečtěte si, zda vaše znamení zvěrokruhu patří mezi nejlakomější

Přečtěte si, zda vaše znamení zvěrokruhu patří mezi nejlakomější
Pro některé lidi není dost nikdy dost. Jsou poháněni potřebou moci a uspokojí je pouze skvělé večeře, nákupy a drahé šampaňské. Tyto typy mohou být také sobecké, pokud jde o čas a pozornost druhých, o kterou se nikdy nezdržují žádat. Přečtěte si, která znamení jsou nejchamtivější, od těch minimálně materialistických až po ty, kteří se snaží vydělat peníze.

Kozoroh (22.12.- 19.1.)

Kozorozi se často cítí nejistí. Uvíznou ve snaze být nejlepší, a když zklamou, jsou zklamaní. Aby tomu čelili, nekonečně se snaží. Kozorohům vládne planeta Saturn, která je známá jako planeta omezení, a to může vést k tomu, že Kozorozi mají pocit, že jim stále něco chybí. Proto se mohou velmi bránit sdílení a mohou hromadit zdroje ze strachu, že jich později nebudou mít dost.

Kvůli této nejistotě jsou extrémně ambiciózní, zejména v pracovní oblasti. V honbě za úspěchem mohou být bezohlední a často je najdete šplhat po firemním žebříčku. Jsou také opatrní, co se týče peněz, a tento odpor k utrácení může způsobit, že budou působit chamtivě.

Štír (23.10.- 21.11.)

Intenzivní Štíři se neradi dělí. Vždy dbají na svůj vlastní prospěch a zdráhají se rozloučit s těžce vydělanými penězi. Jsou to často majetnické a panovačné povahy. O svých financích často dost mlčí a mohou se hodně snažit, aby své příjmy před ostatními utajili a měli důvod se z placení vyvléknout.

Toto tajemné znamení také vyžaduje, abyste se na ně neustále soustředili. Jsou neuvěřitelně žárliví a vyžadují plnou pozornost svých nejbližších. A pokud jim nedopřejete uznání, které si podle nich zaslouží, tak Štíři využijí své schopnosti manipulace, aby si ho zajistili.

Ryby (19. 2. - 20.3.)

Na rozdíl od “materialističtějších” znamení jsou Ryby nejvíce majetnické, pokud jde o jejich čas, kterého si hluboce váží. Někdo by mohl říct, že Ryby jsou chamtivé, protože si chtějí všechno nechat pro sebe, ale ve skutečnosti Ryby jednoduše chápou hodnotu toho, co mají.

Neočekávejte, že se vám Ryby svěří s tím, s kým chodí, nebo se svými skutečnými pocity, pokud vám nebudou zcela důvěřovat, což může nějakou dobu trvat. Ačkoli tedy nejsou chamtivé, co se týče materiálních věcí, v osobním životě bývají dravé.

Zdroj: Arsenii Palivoda/ Shutterstock

Býk (20.4. - 20.5)

Toto znamení miluje hezké věci. Znamení Býka bývají poměrně materialistická a vždy hledají způsoby, jak získat další majetek. Protože stále touží po něčem větším, často si šetří na větší a lepší věci.

Býci možná milují příjemnou večeři v restauraci více než jiná znamení, ale pokud se k nim přidáte, připravte se na otevření vaší peněženky. Býci milují luxus a tradice, ale neradi platí účty. Zatímco sobě rádi dopřejí hezké věci, na kamarády se často vykašlou. Jejich těžce vydělané peníze jsou pro ně a pro nikoho jiného.

Panna (23.8. - 22.9.)

Nešetřete s dárky na svátečním večírku. Toto hyperkritické znamení se nerado dělí a vždy hledá způsoby, jak ušetřit, což znamená, že o velkém nákupu budou přemýšlet hodiny nebo dokonce dny. Panny jsou často velmi spořivé a mohou být dokonce považovány za lakomce.

Panny chtějí luxusní životní styl čistě pro sebe a nezajímá je, jak žijí ostatní. Proto jsou často považovány za vypočítavé, které se ve své snaze získat život, jaký si podle svého názoru zaslouží, nestarají o nikoho jiného než o sebe.

Lev (23.7. - 22.8.)

Tito ambiciózní, statusem posedlí lidé chtějí být vždy středem pozornosti. Lvi jakou často vykreslováni jako pyšné a arogantní znamení a často je najdete, jak se chlubí svým bohatstvím". Proto jsou Lvi typem, který se obléká tak, aby udělal dojem, nebo si koupí honosný dům.

Arogance Lvů však přesahuje hranice hmotného majetku. Jako králové džungle se domnívají, že mají právo strhnout na sebe veškerou pozornost, a udělají vše pro to, aby si ji udrželi pro sebe. Pokud je nebudete zahrnovat obdivem, očekávejte, že Lvi projeví svou skutečnou chamtivost

Zdroje článku: