Tato znamení mají nejděsivější pohledy, když je naštvete

Tato znamení mají nejděsivější pohledy, když je naštvete
Vyděsit ostatní lidi můžete za pomoci několika způsobů. Jedním z nich, a patrně ten nejúčinnější, je zadívat se na ně hodně špatně. Někteří lidé svými naštvanými pohledy vyděsí opravdu každého. Pokud se Vy na někoho zašklebíte, roztřesou se mu kolena? Patrně patříte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile se na Vás Býk poprvé zamračí, nejspíše budete hodně překvapeni, protože nenaštvaný Býk má poměrně milou, klidnou a přívětivou povahu. Jakmile dojde k tomu, že ho naštvete, patrně Vás jeho výraz vyděsí.

Toto znamení nemá rádo konflikty všeho druhu, takže jakmile nějaký konflikt vyprovokujete, zatváří se na Vás opravdu nevlídně. Takový člověk, pokud ho naštvete, nebude chtít o problému s Vámi hovořit, mnohem raději volí vizuální nelibost. A pokud ho naštvete opravdu hodně, mohou Vás po jeho výstupu pěkně bolet uši. Jeho pohled se rázem stane mnohem děsivějším. Tak zjistíte, že jste to skutečně přehnali.

Když naštvete býka, tak mohou bolet i uši. Zdroj: Arsenii Palivoda/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud naštvete příslušníka tohoto znamení zvěrokruhu, máte opravdový problém, a teprve nyní poznáte, co to znamená naplno projevit vztek. Běsnění patří mezi nejčastější projevy Lví naštvanosti, současně na Vás bude křičet (slova však bude vážit – vybere taková, jaká Vám nejvíce ublíží) a všechno vyvrcholí běsnícím pohledem, který Vám naznačí, že něco opravdu není v pořádku.

Z jeho pohledu můžete mít pocit, že by Vás nejraději zmrzačil na odlehlém místě a nechal Vás tam bez pomoci. To se naštěstí nestává, nicméně Lev dokáže na svém obličeji vytvořit takový úšklebek, že by se za své výkony nemusel stydět, pokud by byl před filmovým plátnem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Takový člověk je extrémně klidný a snaží se problémy řešit mile a efektivně. Jenže pokud to přeženete, tento lidský jedinec, a hlavně jeho vzteklý pohled Vás může ještě dlouho pronásledovat ve Vašich nejděsivějších nočních můrách.

Tento pohled většinou nastává, pokud se Vás snaží změnit k lepšímu, ale Vy se o to vůbec nesnažíte (možná snažíte, ale děláte tak malé pokroky, že je ani oči Panny zaměřené na nejmenší detaily nezachytí). Cílem je motivovat Vás k lepšímu výkonu, častokrát má však opačný účinek.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud takového člověka naštvete, začne ve své mysli okamžitě vymýšlet způsob, kterým se Vám pomstí. Snad právě z tohoto důvodu bude mít Štír ten nejděsivější pohled ze všech hvězdných znamení, pokud ho chtěně či nechtěně naštvete. Nikdy se nebude ptát, zda jste to udělali schválně, nebo ne. Pokud zraníte jeho city nebo důvěru, automaticky se stáváte tím nejhorším nepřítelem, jakého kdy měl. Již Vás nic nezachrání.

Zdroj článku: