Co vás činí nebezpečnými podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Co vás činí nebezpečnými podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Každý člověk je nějakým způsobem nebezpečný. Může jednat impulsivně, být v nějakých situacích agresivní nebo mlčet a začít pomlouvat za zády, kdykoliv ho někdo zraní. Jaký je důvod toho, proč jste nebezpeční vy? To se dočtete v dnešním článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Až příliš riskujete, čímž jste nebezpeční pro sebe i širé okolí. Děláte věci, které by ostatní nikdy neudělali, protože vědí, že to může být nebezpečné – někdy i životu nebezpečné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejvíce ubližujete sami sobě, pokud se naštvete nebo žárlíte. Na všechny bez výjimky křičíte a nenecháte si nic vysvětlit, navíc nerespektujete názory ostatních lidí, byť dobře myšlené.

Blíženci (21. května – 21. června)

Častokrát mluvíte o lidech za jejich zády, navíc ne úplnou pravdu. Nebezpeční jste převážně pro sebe, jelikož si nedáváte pozor na pusu. Nikdy nevíte, na koho zrovna narazíte.

Rak (22. června – 22. července)

Nikdy neuděláte to nejlepší rozhodnutí, což může způsobit problémy vám, ale také vašim nejbližším, přestože se je paradoxně snažíte svým rozhodnutím chránit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše pýcha je to, proč jste nebezpeční. Abyste si ji uchránili, jste ochotni ublížit ostatním lidem. Nejste soucitní, pokud jde o ochranu vaší cti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále lidem zdůrazňujete jejich chyby a nezáleží na tom, zda jsou několik dnů staré nebo se odehrály před mnoha lety. Zraňujete je tím, poněvadž musí znovu a znovu prožívat svou bolest.

Váhy (23. září – 23. října)

Také vy máte svou nebezpečnou vlastnost, a sice lenost. Lenost ve smyslu nechuti jít do konfliktu. Tím si ztěžujete celý váš život, přestože si myslíte opak do doby, než pocítíte následky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš vztek je nebezpečný sám o sobě. Jakmile se nacházíte ve vzteklé náladě, slovně bodáte do všech lidí kolem sebe. Nedokážete pustit staré bolesti z mysli, naopak je používáte jako záminku ke svému vzteku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejvíce si škodíte tím, že jste až příliš otevření k ostatním lidem. Spousta lidí toho využívá. Bohužel pro ostatní také jiným lidem říkáte to, s čím se vám svěřili, tudíž trpí i oni, nejen vy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste až příliš negativní, čímž ze svého života vytlačujete všechny dobré události. Ničemu nedáte šanci, protože se na svět díváte spíše z té horší stránky. To raní i ostatní lidi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste až příliš přecitlivělí, zároveň však nemáte rádi sdělování svých pocitů. To způsobuje nepochopení vaší osoby ostatními lidmi. Jedinci, kteří myslí na to, jak někoho zesměšnit, toho využívají.

Ryby (19. února – 20. března)

Když se ztratíte ve svých vlastních myšlenkách, nevnímáte nic kolem sebe, čímž jste nebezpeční pro celé širé okolí, ale hlavně pro sebe.

Zdroj článku: