Která znamení zvěrokruhu jsou mistry ve lhaní? Patříte snad mezi ně?

Která znamení zvěrokruhu jsou mistry ve lhaní? Patříte snad mezi ně?
Skoro všichni lidé alespoň jednou v životě zalžou. Ačkoliv někteří lidé lžou zcela neúmyslně, poněvadž něco odpoví mnohem dříve, než jejich mozek řádně zpracuje danou otázku. Lidé narozeni v jednom z těchto znamení nemusí mít lhaní rádi, ale lžou přesvědčivě. Podívejte se, zda to není i váš případ.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je to ve vaší povaze. Kdykoliv si myslíte, že vaše lež bude pro vaši budoucnost nebo přítomnost výhodná, nestydíte se lhát. Víte, že vaše lži jsou dobře promyšlené a při jejich vyslovení se díváte lidem přímo do očí, proto se nebojíte, že by si někdo myslel, že neříkáte pravdu. Klidně ubližujete důvěřivým lidem, abyste z toho měli svůj vlastní prospěch.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lžete, kdykoliv se necítíte v bezpečí. Kdykoliv máte pocit strachu, lžete, abyste dočasně vyřešili celou situaci. To vás posléze vede k pocitům viny, jakmile si uvědomíte, že jste danou situaci mohli vyřešit mnohem lépe. Pokud vás někdo nařkne a vy víte, že nenesete vinu, stejně lžete, abyste se uchránili. Poté se dlouho neobjevíte na veřejnosti, poněvadž pykáte za své lži.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lhaní je váš způsob, jak se nenudit. Na světě je jen velmi málo věcí, které by vás bavily, a abyste ve svém životě uchovali vzrušení, lžete svým přátelům a vymýšlíte si nepravdivé historky či dokonce celé rozhovory s někým, s kým jste ve skutečnosti vůbec nemluvili. Jediný nedostatek je, že rádi přeháníte, tudíž vám většina lidí nebude věřit.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste absolutní experti ve lhaní, což vám může způsobit psychické problémy. Sami nevíte proč, ale lžete, kdykoliv otevřete pusu. Ano, chcete ve světě nastolit rovnováhu, ale každému říci něco jiného, abyste se vyhnuli konfrontaci, a poté neustále pozorovat, zda se ostatní o vašich lžích nedozví, to také není nijak lehké a vás to vyčerpává.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete za každou cenu vypadat jako nejchrabřejší hrdina, jaký kdy kráčel po této zemi. Avšak abyste toho dosáhli, musíte soustavně lhát. Zároveň musíte hlídat, jak se vaši přátelé mezi sebou vzájemně baví a kteří přátelé se spolu stýkají, aby se vám vaše lži nevymkly kontrole.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdo nepochybuje o tom, že lžete, ale nikdo neví, v jakém měřítku a kdy přesně. Jste mistrem ve schovávání svých lží. Vždy je obalíte pravdou, což z vás dělá důvěryhodného člověka, který lže. Lidé vám bezmezně věří a za jejich důvěru se jim za zády vysmíváte. A pokud vás někdo naštve, vy ho před ostatními pomluvíte a řeknete o něm mnohem horší věci, než ve skutečnosti udělal.

Zdroj článku: