Proč mají některá znamení mastné vlasy? Panna geneticky, u Blíženců je to nedostatek sebelásky

Proč mají některá znamení mastné vlasy? Panna geneticky, u Blíženců je to nedostatek sebelásky
Vlasy představují určitou vizitku člověka. Podle toho, co máme na hlavě, dokážeme o sobě samých mnohé říci nejen my, ale i naše okolí. Zdravé, lesklé, husté a dlouhé vlasy určitě působí zdravěji a příjemněji na ostatní než zplihlé, krepaté, krátké a mastné vlasy.

Ovšem to, jakým způsobem se o ně staráme, je dáno mnoha faktory. Určitou roli samozřejmě hraje genetika, vliv má i psychické rozpoložení, množství sebelásky nebo znamení horoskopu. Která znamení mají mastné vlasy a jaká je příčina? To se dozvíte v dnešním článku.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Býci mají často problémy s mastnými vlasy, ale hlavní příčinou je především špatná strava. Měli byste si dávat větší pozor na to, co do svého těla dáváte, protože vám automaticky ukazuje, jestli se o něj staráte dobře, nebo ne. Vykašlete se tedy na drahé přípravky na vlasy, raději se zkuste zaměřit na váš stav vevnitř. Mohou pomoci i vitamíny. V neposlední řadě také pijte dostatečné množství vody. Pomůže sklenice, kterou budete mít neustále před sebou, a bude vám tak připomínat, abyste opravdu měli pravidelný pitný režim. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Mastné vlasy nejsou něco, čím byste se dlouhodobě trápili. Vnímáte totiž mnohem důležitější problémy kolem sebe, na které se zaměřujete. Zkuste ale začít vnímat vaše vlasy jako určitou vizitku sama sebe, podle které vás i ostatní hodnotí a vnímají vaši důležitost.

Nejlepší bude, když se poradíte s odborníkem, který vám poradí a najde příčinu toho, proč se vám ty vlasy tolik mastí. Nehledejte odpověď na internetu, protože vás to může jenom vystresovat.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Mastné vlasy jsou u vás s největší pravděpodobností genetikou. Zkuste proto tohle téma otevřít na další rodinné oslavě nebo sešlosti. Nejste totiž jediní, kdo tenhle problém řešil a určitě se najde někdo, kdo vám rád pomůže, protože už má více zkušeností. Když své vlasy budete přehlížet a budete se chovat, jako by neexistovaly, tím se nic nevyřeší.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Stav vašich vlasů odráží vaši aktuální psychickou náladu. Zkuste si nastavit rutinu, například každý měsíc chodit ke kadeřnici, což zvýší i vaši sebelásku. Když máte mastné vlasy, nejspíše si říkáte, že vlastně vás nikdo nemá rád, tak proč byste se snažili?

Pravdou ale je, že musíte tu lásku hledat sami u sebe. Pokud totiž budete pořád hledat u někoho jiného, nikdy nebudete doopravdy spokojení. Začněte se tedy starat o svoje vlasy a uvidíte, že se budete cítit lépe, ale i ostatní lidé k vám budou přistupovat s větší úctou a respektem.