Znamení zvěrokruhu, pro které si listopad připravil potíže či těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro které si listopad připravil potíže či těžké životní zkoušky
Pozdní podzim s sebou přináší řadu výzev, na které vybraná znamení reagují osobitým způsobem. Z principu se tak budou muset v následujícím měsíci potýkat s vlastními výzvami a úkoly. Podívejme se společně na ta, která toho čeká v listopadu nejvíce.

Vodnář (10. 1. – 18. 2.)

S Neptunem v pozici Aquaria jako Vodnář vstupujete v listopadu do období, které pro vás představuje největší příležitosti, ale zároveň i největší výzvy. V práci se budete cítit často zahlcení a může se vám zdát, že jste jediní, kdo všechno drží pohromadě.

Nedovolte těmto pocitům, aby vás přivedly do letargie a vyhoření. Naopak, využijte tuto šanci, jak zazářit, a všem dokázat svoji hodnotu. Podobné příležitosti vás čekají i ve vztahové rovině. Aktuální pozice Neptunu vám dává ve vztahu šanci rozklíčovat problém, který již dlouho mezi vámi a vaším partnerem bobtná pod povrchem.

Buďte ale opatrní a postupujte diplomaticky, jinak riskujete, že se situace ještě zhorší a obrátí proti vám. Pokud jste bez partnera, využijte šance udělat první krok s osobou, kolem které tak dlouho vaše srdce tančí, ať už si to přiznáváte, či nikoliv. Po zbytek roku 2022 již pro to nebudete mít lepší příležitost.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

V následujících dnech vstoupí Venuše do souhvězdí Panny. Tato astrální pozice představuje zásah do vašeho soukromého prostoru lidmi ve znamení Panny. V listopadu si tak dávejte pozor na jedince ve svém okolí, pro které je toto znamení vlastní.

Budou se vám snažit přiblížit na úkor vašeho pohodlí, záměrně vás provokovat a pokoušet a obecně můžete v listopadu očekávat, že interakce s nimi bude často podobnější tomu, na co jste si zvykli u Býka. Tvrdohlavost a neústupnost budou normou.

Je důležité, abyste také počítali s tím, že stejně jako je Venuše vržena do neznámých vod, i vy se ocitnete v cizím kolektivu a neznámých situacích. Důvěřujte svému úsudku a instinktu a budete v pořádku.

zdroj: Rido / Shutterstock

Býk (21. 4. – 20. 5.)

I vaše vládnoucí planeta se ocitá v cizích vodách a i vás čeká konflikt s lidmi ve znamení Panny, avšak hlubšího charakteru. Připravte se na to, že po vás bude žádáno, abyste udělali ústupek a kompromis, do kterého se vám nechce.

Zde se nabízí dvě možné cesty. Pokud neustoupíte, zachováte si svoji hrdost, ale po zbytek měsíce listopadu budete muset nést následky za své rozhodnutí. Pokud ustoupíte, situace nebude dále eskalovat, ale připravte se na výčitky. Zvolíte-li právě druhou cestu, buďte explicitní v tom, že ústupek děláte ze své vlastní vůle, abyste neotevřeli prostor pro podobnou situaci v budoucnu.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

I Merkur se aktuálně nachází ve znamení Panny. Vzhledem k tomu, že na rozdíl od Býka a Vah s Pannou svojí vedoucí planetu sdílíte, nemusíte se obávat, že by hrozba přišla z této strany. Ba naopak. Důkladně se rozhlédněte kolem sebe a všimněte si lidí ve vašem okolí, kteří byli narozeni ve znamení Panny.

Právě oni vám poskytují příležitost překonat období přerodu, které vás čeká. Listopad je měsícem umírání a přípravy na zimu. Jako Blíženec jste zvlášť citlivý pro tyto přechody a cítíte ve vzduchu melancholii a tíseň podzimního období.

Jste možná jedním z mála, kterým se svým způsobem líbí. I ve vás tento měsíc něco umírá. Nebojujte s tím. Nechte svoji zraněnou část spadnout jako zvadlý list, abyste mohli přečkat zimu a znovu vykvést krásnější a celistvější než kdy před tím.

Rak (20. 6.  – 22. 7.)

Jako rak byste měli sledovat pohyb Měsíce. Úplněk přijde 8. 11. a musíte být připraveni. Právě v týdnu jemu nadcházejícím dojde k něčemu, co vám silně naruší vaši rutinu, a pokud nebudete opatrní, zkazí vám to nejen celý den, ale i zbytek měsíce.

To, jak se vůči této nešťastné situaci postavíte, určí kurz, kterým se bude ubírat prosinec, a bude vstupním otiskem, který ve vás zůstane do příštího roku. Buďte tedy obezřetní a nedovolte, aby vás tato negativní energie stáhla dolů.