Znamení zvěrokruhu, která vás citově zničí, pokud jim k tomu dáte příležitost

Znamení zvěrokruhu, která vás citově zničí, pokud jim k tomu dáte příležitost
Existují lidé, kteří ostatním přejí to nejhorší a v jejich citovém vztahu je tomu nejinak. Pokud se jim totiž otevřeme, jednou nohou jsme již našlápli do našeho hrobu. Tato znamení totiž příliš nezajímá, jak se můžeme cítit, a udělají vše pro to, abychom se ocitli na dně. Jaká znamení zvěrokruhu k tomu mají vlohy?

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec je vždy pohodový člověk, který má rád dobrodružství a je naplněn optimismem, ovšem nikdo není dokonalý a v případě Střelce tomu není jinak. Pokud bude mít pocit, že jste ho zranili, udělá všechno pro to, aby vám to oplatil ve větším měřítku. Pokud se opravdu naštve, neexistují pro něj hranice. Začne pomluvami u vašich přátel. Je tak důvěryhodný, že mu všichni uvěří. Také si bude hrát s vašimi city a nepřestane, dokud budete ještě psychicky v pořádku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozoroh má problém, a to závist. Dokáže vám závidět prakticky cokoliv od rodiny až po oblečení koupené levně. Bude vás ponižovat před ostatními, a to zejména v případě, že mu stojíte v cestě za úspěchem. Taktéž pokud budete více úspěšní než on, začne o vás rozšiřovat fámy. Přátelé se k vám otočí zády a ani vám neřeknou proč, takovou má závistivý Kozoroh moc.

Blíženci (21. května – 21. června)

Blíženci nikdy nejsou za svůj vztah zodpovědní, neberou ho vážně. Pokud zrovna začínáte se vztahem s Blížencem, mějte na paměti, že prvotní dokonalost skončí, jakmile se Blíženec začne nudit. Pokud se tak stane, dokáže vás citově zničit. A pokud se budete chtít rozejít, bude vás snažně prosit, abyste to nedělali, že se změní. Takto z vás vysají veškerou pozitivní energii, pokud jim dáte šanci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev je jedním z nejhorších znamení zvěrokruhu, pokud jej naštvete. Častokrát závidí, ale pokud mu zničíte sebevědomí, začne se patřičně bránit. A hůře, než jste si kdy představovali. Msta ho baví, poněvadž přesouvá svou psychickou bolest na vás. Po jeho činu nebudete znát nic jiného než bolest ve svém nitru. Nikdy nebude pomstychtivý až do konce svého života, nicméně dokud s vámi nedořeší problém, budete z něho nešťastní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud zajistíte, aby vám Štír chtěl zničit život, sami si napíšete rozsudek smrti. Štír je extrémně nelítostivý ke svým nepřátelům a za city ostatních se neohlíží. Nemá rád pravdu, pokud není v jeho zájmu, a ostatní lidé pro něj neexistují, pokud se nachází ve své pomstychtivé náladě. Pokud ho naštvete, již není cesty zpět. Má rád, když vidí, jak trpíte, pokud náhodou vás nemá v oblibě, což většinou nemá ani po několika letech známosti.

Zdroj článku: