Znamení, která se zdráhají vám vyznat lásku i přesto, že jsou do vás zamilovaná

Znamení, která se zdráhají vám vyznat lásku i přesto, že jsou do vás zamilovaná
„Miluji tě“ jsou ve vztahu dvě důležitá slova. Nicméně někteří lidé se stydí vám říci, že vás milují, a nezáleží na tom, jak velkou lásku k vám cítí. Je to z nejrůznějších důvodů, nejčastěji však nechtějí dát najevo svou lásku, poněvadž se obávají zrady. Která znamení se vám zdráhají říci „miluji tě“ podle astrologie?

Panna (23. srpna – 22. září)

Lidi narozené v tomto znamení zvěrokruhu nikdy nenapadne, že by vás mohli milovat. Přestože o vás častokrát přemýšlí, lásku k vám si nikdy nepřiznají. Problém je v nich, lásku totiž dávají až na samotný konec svého imaginárního seznamu nejdůležitějších věcí v životě.

Vědí, že láska dokáže bolet a že jejich čas mohou investovat do věcí, které se jim z pohledu budoucnosti vyplatí více. Téměř s nikým nesdílejí své pocity a vy nejste žádnou výjimkou.

Téměř nikdy si totiž nejsou svými emocemi jisti. Vlastně neradi jednají na základě emocí, poněvadž to s logickým myšlením nemá téměř nikdy nic společného. Láska u nich není nic, čím by se měli zaobírat, raději se zabývají vyděláváním peněz a svou kariérou. Pro tyto lidi musíte opravdu něco znamenat a musejí si být jisti vaší pravdomluvností, aby vám sdělili tato dvě slova.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vám člověk narozený v tomto hvězdném znamení řekne tato dvě slova, pravděpodobně má lepší náladu. Následující den totiž může litovat svého rozhodnutí. Nedůvěřuje lidem natolik, aby se zamiloval na první pohled. Funguje spíše na principu postupného oťukávání jedince, který by se mohl stát jeho partnerem.

A i pokud vám vyzná lásku a začne s vámi chodit, bude neustále zabraný do přemýšlení, zda jste pro něj ti praví. Neustále bude o vaší lásce pochybovat a hledat nejrůznější testy, aby zjistil, že vy k němu lásku cítíte úplně stejně jako on k vám. Odmala má potíže s důvěrou, proto budete ve vztahu muset vydržet dlouhou dobu, abyste konečně slyšeli od Raka vyznání lásky.

Ryby (19. února – 20. března)

Tito lidé se nebojí lásky, ale závazku. Mají o vztahu s vámi příliš romantickou představu, a jak již vyplynulo z jejich minulých vztahů, hodně nereálnou. Bojí se sdílet s vámi své city také z toho důvodu, abyste si s nimi nezačali hrát nebo je nezačali brát jako samozřejmost, jíž se může ubližovat.

Tito jedinci touží po lepším světě, kde se k sobě všichni budou chovat dobře. Chtějí s vámi být co nejdelší dobu, ale bojí se uvíznutí v manželství. Z tohoto důvodu často skrývají své emoce a nechají vás si myslet, že do vás nejsou úplně zamilovaní. Jsou do vás zamilovaní až po uši vždy, když se rozhodnou s vámi trávit více svého času, ale skoro nikdy se vám o tom nezmíní.

Zdroj článku: