Hvězdná znamení, která mají nulovou toleranci ve vztahu

Hvězdná znamení, která mají nulovou toleranci ve vztahu
Pokud váš partner udělá něco špatně, byť zanedbatelného, odpustili byste mu, nebo byste na něj byli celé hodiny naštvaní? Pokud je vám blíže druhá možnost, pravděpodobně spadáte do našeho seznamu znamení, která mají nulovou toleranci ve vztahu. Zkontrolujte si, jak hodně jste k partnerovi netolerantní.

Ryby (19. února – 20. března)

Jakmile uděláte chybu, máte tendenci přecházet do role oběti, které bylo znemožněno, aby něco udělala – většinou nechodíte na schůzky včetně rande včas. Můžete se zpozdit stokrát a váš partner je ten zlý, pokud se o tom byť jen na vteřinu zmíní.

Na druhou stranu, pokud se zpozdí váš partner nebo na něco zapomene, hned se ozvete a váš partner to má na talíři v různých intervalech po zbytek vašeho soužití. Nedokážete mu odpustit nic, co udělal, a vy jste to nepovažovali za správné. Pokud vy uděláte něco, co váš partner neschválil, je to naprosto v pořádku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Netolerujete, pokud se váš partner snaží narušit jen minimální část vašeho prostoru a vaší svobody. Jelikož to většina lidí ve vztahu vyžaduje, ocitáte se v psychické tísni, nevíte, zda máte s milovanou osobou ve vztahu přetrvat a doufat, že po čase pochopí vaše potřeby, nebo ji opustit a vydat se hledat někoho, kdo se k vám více hodí.

Máte tudíž strach se s partnerem sestěhovat, poněvadž víte, že vaše svoboda bude narušena ještě více. Také vás štve, pokud musíte svému partnerovi věnovat část svého prostoru, třeba mu uvolnit místo ve skříni. To je z vašeho pohledu naprosto nepřístupné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Také vy nemáte ve vztahu žádnou toleranci, a to hlavně z pohledu finančního. Nenávidíte, pokud vás partner požádá, abyste se vzdali svých těžce vydělaných peněz a věnovali je do rodinného rozpočtu. Partner většinou všechno platí sám. Také nemáte rádi, pokud váš partner utratí peníze (klidně své) za něco, co nutně nepotřebuje.

Pokud se tak stane, jste ochotni se celý den hádat. Nezáleží na tom, zda si koupí nový telefon, protože se mu líbil, nebo sáček bonbonů na chuť. To se většinou děje po svatbě, před ní si zachováváte přizpůsobivou tvář.

Štíři nemají rádi když se vyhazují peníze natož za nesmysly, Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte nulovou toleranci, která se projevuje zejména v případě, že váš partner si přinese domů jídlo a odmítá se o něj s vámi podělit. To vás dokáže rozpálit doběla, nenávidíte myšlenku, že byste něco neochutnali. Čím lákavěji jídlo vypadá, tím více zuříte.

Milujete jídlo všeho druhu, zejména šťavnaté, a pokud něco neznáte, musíte to ochutnat. Dokážete na svého partnera křičet celé hodiny, aby si uvědomil, co vlastně udělal špatně.

Zdroj článku: