Znamení zvěrokruhu, která koketují s ženatými pracovníky

Znamení zvěrokruhu, která koketují s ženatými pracovníky
Někteří lidé si nedají od lásky pokoj, ani když je objekt jejich zájmu v manželském svazku. Také na pracovišti se najde mnoho takových lidí. Jaká znamení mají k tomuto největší sklony? To se dozvíte v dnešním článku. Nejste takoví i vy?

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše práce je pro vás všechno, v čem máte jistotu a co byste nikdy na světě za nic nevyměnili. Práci upřednostňujete dokonce i před svou rodinou a svým partnerem, pokud nějakého máte. Nicméně to vám nebrání si v práci užít i trochu zábavy v podobě flirtování se svými spolupracovníky.

V tu chvíli se nestaráte o to, zda je váš terč zadaný či nikoliv. Dokonce i když je ženatý nebo vdaná, ve svých činech nevidíte nic špatného. Řídíte se pouze svým instinktem, ne pravidly, co se týče lásky a krátkodobých románků. Někdy upřednostňujete lásku na jeden den před dlouhodobým vztahem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se nacházíte ve vztahu a svého partnera z celého srdce dle svých možností milujete, nemáte důvod hledat si za něj náhradu. Ovšem pokud jste ve vztahu nešťastní nebo jste zrovna sami, nevadí vám, pokud váš potencionální partner je zrovna s někým ve vztahu či v manželství.

Máte rádi práci a vaše spolupracovníky, a proto se stane, že občas s někým svázaným manželstvím koketujete. Upřednostňujete nárazové úlety, tento risk vám stačí. Neriskujete, že by se při dlouhodobějším románku mohl o vašich úletech dozvědět jeho životní partner.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Fyzická intimita je to, co vás naladí do pohody. Řídíte se svými hormony, které skoro explodují v případě, že potkáte někoho atraktivního. Pokud se někoho rozhodnete zatáhnout do intimního poměru, nezajímá vás ani snubní prstýnek na ruce dotyčného. Cítíte vzrušení při myšlence, že můžete být přistiženi při činu. Pokud se vyspíte s ženatým milencem či vdanou milenkou, máte stále klidný spánek.

Pokud jde o spolupracovníka, vaše vzrušení se ještě stupňuje. To však platí pouze v případě, že jste nezadaní. Pokud jste ve vztahu a šťastní, o nevěře nepřemýšlíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Často pracujete dlouho a ve své práci trávíte velkou většinu svého času, abyste si mohli dovolit své rodině koupit drahé dárky. Jelikož pracujete tak dlouho, odcizujete se své vlastní rodině a někdy si onen ztracený čas vynahrazujete koketováním se svými spolupracovníky a vytváření nezávazných románků s nimi.

Pokud proběhne chemická reakce ve vašem mozku s někým, kdo je v manželském svazku, vás to nijak nerozruší a budete se stále pokoušet krásného spolupracovníka přimět k hrátkám v soukromí i na nikým nenavštěvovaném místě na pracovišti.

Zdroj článku: