Znamení zvěrokruhu seřazená podle toho, jak hodně jsou introvertní. Podívejte se, kde se nachází vaše znamení

Znamení zvěrokruhu seřazená podle toho, jak hodně jsou introvertní. Podívejte se, kde se nachází vaše znamení
Na tom být introvert není nic špatného. Někdo se prostě raději uzavírá sám do sebe, vystačí si se svými myšlenkami a na to, aby se zabavil, nepotřebuje další lidi. Často se však střetává s nepochopením ostatních lidí. Jak hodně introvertní jste Vy, podle Vašeho znamení zvěrokruhu?

Ryby (19. února – 20. března)

Jste ten největší introvert z celého zvěrokruhu. Nepotřebujete ostatní lidi, abyste byli šťastní, pokud vynecháme lásku. Vystačíte si se svými sny a svou fantazií.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Stejně jako Ryby, také Vy jste až příliš zabráni do svých vlastních myšlenek. To, co Vás činí méně introvertními, je fakt, že po důkladném prostudování lidí do Vašeho života vpustíte alespoň několik lidí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nedůvěřujete lidem, poněvadž již několikrát se Vám Vaše ochota vymstila. Nicméně máte několik dobrých přátel, s nimiž se dokážete pořádně nasmát. Jste považováni svými přáteli za vtipného člověka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste tiší a příliš se neprojevujete. Ztrácíte se ve svých myšlenkách každý den. Sice Vám nedělá problém povídat si s lidmi, nicméně to nic nemění na tom, že nejraději jste sami.

Rak (22. června – 22. července)

Rádi se staráte o své blízké a přátele, kteří si to zaslouží, ovšem v přítomnosti cizích lidí se cítíte nesví. Také potřebujete čas od času být o samotě, abyste mohli uklidnit své myšlenky.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste jen mírně introvertní. Rádi přemýšlíte o samotě, ale jakmile chcete, aby Váš názor byl vyslyšen, nebojíte se mluvit před ostatními. Také se nebojíte zastat spravedlnosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste introvertní a extrovertní zároveň. Pokud se Vám něco nelíbí, nebojíte se ostatním říci Váš názor, ovšem jedná-li se o Vaše skutečné pocity, o těch raději přemýšlíte o samotě než abyste je řešili.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste-li muž, jste spíše introvert, který rád přemýšlí o samotě a vymýšlí skvělé plány do budoucna. Pokud jste žena, milujete zábavu a jste spíše extrovert.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte dny, kdy jste introvertní, ale mnohem více je chvil, kdy jste extrovertní. Pokud máte svůj den, chcete, aby Váš názor slyšel každý, koho potkáte, ale někdy máte dny, kdy s nikým nepromluvíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Skoro vůbec nejste introverti, nevyhýbáte se kontaktu s jinými lidmi. Někdy však máte pocit, že samota je lepší než společnost, a vydáváte se jako vlk samotář na dlouhé túry.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste extrovert, nemáte v sobě ani kapku introverta, neustále hledáte pozornost ostatních lidí. Do ústraní se stáhnete jen tehdy, když je na Vás příliš mnoho starostí, ale do hodiny se oklepete a vrátíte zpět do společenského života.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste ten největší extrovert ze všech znamení zvěrokruhu. Musíte se předvádět, musíte být ten nejlepší ze všech, jinak to nebudete Vy. Máte mnoho energie, jíž investujete do společnosti.

Zdroj článku: