Patříte mezi těchto 5 znamení, která mají hudební nadání?

Patříte mezi těchto 5 znamení, která mají hudební nadání?
Astrologie nám může pomoci odhalit mnohé. Díky ní dokážeme určit i talent, který v sobě od dětství pěstujeme. Každý z nás je samozřejmě jiný, ale naše znamení nám může poukázat na schopnosti, kterým jsme možná nevěnovali pozornost. Jaká znamení jsou tedy obdařena největším hudebním talentem?

Přirozené spojení

Když se v astrologii díváme na hudební talent, nejde nutně o slávu nebo kariérní zaměření. Přestože se u hudebně založených znamení zaručeně najde plno slavných zpěváků a hudebníků, jde hlavně o vztah k hudbě a o schopnost vnímat ji jako něco mimořádného.

Hudební schopnosti jsou v astrologii spojené především se znamením Býka a Ryb. Důležitými planetami v této oblasti jsou Měsíc, Venuše a Neptun. To jsou symboly, kterým byste měli věnovat pozornost při prohlížení vlastního natálního horoskopu. My se však zaměříme jen na sluneční znamení, která jsou mnohem obecnější a jednodušší na vysvětlení.

K úplnému pochopení své osobnosti je samozřejmě nejlepší si nechat osobní horoskop vypočítat a informace vyčíst z něj. Pokud ale zapadáte do jednoho z následujících pěti znamení, s velkou pravděpodobností v sobě máte přirozené hudební nadání i vy.

Znamení, která nejvíce vynikají

Ryby

Ryby jsou tím nejzáhadnějším a nejzasněnějším znamením zvěrokruhu. Občas se zdá, jako by byly z úplně jiného světa. Jsou velice kreativní a citlivé, a proto mají pro hudbu pochopení a umí ji vnímat mnohem intenzivněji než ostatní. Jsou umělecky založené, což je často vede i ke kariéře v hudbě. Ve všem se snaží hledat inspiraci a hudba je k tomu skvělým prostředkem.

Aby mohly být šťastné, potřebují na chvíli utéct před realitou a problémy do svého vlastního imaginárního světa. Proto se často obrací na hudbu, ať už ve formě zpěvu a hry na hudební nástroj nebo jen pomocí sluchátek, ze kterých se ozývají jejich oblíbené melodie. Hudba je dobíjí a cítí se díky ní živě a uvolněně, i když k nim život zrovna není nejmilejší.

Známé Ryby: Rihanna, Kurt Cobain, Justin Bieber, Olivia Rodrigo, Camila Cabello, Jon Bon Jovi

Býk

Býci se také řadí mezi umělecká a kreativní znamení. Umí obdivovat maličkosti a snaží se obklopovat hezkými věcmi a zážitky. Mají dobrý vkus a v životě se snaží hledat krásu. Potřebují ale mít svou jistotu a narozdíl od Ryb stojí nohama pevně na zemi.

Podobají se jim ale v tom, že občas potřebují ze své reality utéct a ztratit se v nádherném světě umění. Hudba jim v tom pomáhá a oni si ji umí vychutnat plnými doušky.

Melodie a líbivé tóny také působí na jejich smysly a umí se s nimi propojit na hlubší úrovni. Hudba k nim umí promlouvat a je pro ně velkým zdrojem inspirace i potěšení.

Známí Býci: Adele, Stevie Wonder, Kelly Clarkson, Janet Jackson, Billy Joel, Bing Crosby

Vodnář

Vodnáři jsou originální a málokdy jdou s davem. Když hudbu tvoří sami, mají proto velmi jedinečný styl a umí zaujmout svou nezávislostí. Také jejich vkus je neobvyklý a rádi si na hudbu dělají vlastní názory, které poté mohou sdílet s ostatními a vést tak smysluplné konverzace, které v nich něco zanechají.

Na hudbě také obdivují to, jak se neustále proměňuje a vyvíjí. Sledování evoluce hudby a neustálých změn v tom, co je zrovna v módě, jim připadá pozoruhodné a dokáže nasytit jejich zvědavost.

Známí Vodnáři: Ed Sheeran, XXXTentacion, Harry Styles, Justin Timberlake, Alicia Keys, Robbie Williams

Ed Sheeren Cubankite/Shutterstock

Váhy

Váhy jsou s uměním neodmyslitelně spojené. Stejně jako Býkům jim velí Venuše a jsou symbolem harmonie a rovnováhy. Z života se snaží získat co nejvíce, a proto mají jeho užívání spojené právě s hudbou. Mají rády společnost a skvělou party by si bez svého playlistu nedokázaly představit.

Milují pocit, který jim hudba dává. Rády tancují a uvolňují se v rytmu svých oblíbených hitů. Touží po tom, aby se mohly odvázat a odpoutat se od všech svých bezvýznamných problémů. A právě to jim hudba umožňuje.

Slavné Váhy: Eminem, Snoop Dogg, Bruno Mars, Chuck Berry, Luciano Pavarotti, Cardi B

Lev

Lvi hudbu milují hlavně proto, že v nich ještě více probouzí jejich hrdost a hlasitou a odvážnou povahu. Rádi skrz hudbu vyjadřují sami sebe, a proto jsou z nich skvělí umělci. Navíc milují pozornost a drama, takže se se slávou dokážou vyrovnat lépe než ostatní. Právě proto mezi nimi najdete ty největší hudební hvězdy.

I když ale v kariéře hudebním směrem nemíří, hudba v nich probouzí jejich sílu a oceňují ji právě proto, že je dokáže povzbudit.

Slavní Lvi: Dua Lipa, Jennifer Lopez, Demi Lovato, Whitney Houston, Madonna, Mick Jagger, Louis Armstrong, Shawn Mendes