Znamení horoskopu, která mají větší sklon k nevěře než ostatní

Znamení horoskopu, která mají větší sklon k nevěře než ostatní
Existuje spousta způsobů, jak vytvořit stabilní a zdravý vztah, ale existuje i mnoho důvodů, proč se lidé podvádějí. Od nudy v manželství přes neslučitelné sexuální touhy až po pocity zanedbávání nebo touhu po dobrodružství.

Astrologie si všímá i skutečnosti, že některá znamení mají větší sklon k nevěře než jiná a že na druhé straně jsou některá znamení ve vztahu téměř sázkou na jistotu.

Štír

Štíři jsou vášniví a loajální. Pro manželství a partnerský život jsou tou nejideálnější volbou. Pro osoby, které hledají jistotu, klidný vztah, kde nebude nic nečekaného a vše se plánuje dlouho dopředu, tak právě toto znamení je to pravé. Každá mince má však dvě strany a každému nemusí vyhovovat plánování na pětiletky a vztah, kde překvapení a spontánnost nejsou na denním pořádku.

Vodnář

Vodnář je na tom podobně jako Štír. Ale na rozdíl od něj mu nechybí svobodomyslnost a trocha excentrismu. I přesto, že tak na první pohled nepůsobí, patří k těm nejvěrnějším partnerům.

Beran

Dalším znamením, které je šampionem ve věrnosti je Beran. Jeho motiv je daný jeho povahou. Beran má rád zásady a nesnáší selhání. Pokud se rozhodne pro vážný vztah, právě nevěru by za selhání považovat. I přes trochu vůdcovské sklony je to pro dlouhodobý vztah vhodný adept.

snubní prstýnek, zdroj: asife / Shutterstock

Rak

Přestože v povaze Raků je velice silným prvkem oddanost a loajalita, s věrností to mají trochu složitější. Není to tak, že by cíleně vyhledávali nevěru, ale mají v sobě něco, co je činí hodně přitažlivými a o nabídky na více či méně zábavné pobavení nemají nouzi. I přes dobré úmysly tak občas prostě nemohou odolat pokušení.

Blíženci

O Blížencích se často traduje, že jsou ve vztahu dlouho nezralí a povrchní. Teprve drsné životní lekce je mohou v jejich sobeckém a bezohledném počínání zmírnit. Rozhodně to není znamení, které touží po svatebních zvonech a monogamii.

Váhy

Váhy nepřestanou nikdy toužit po pozornosti a jeden vztah jim rozhodně nestačí. Naopak, vztahy, které jsou „zakázaným ovocem“, je neodolatelně přitahují. Ze všech znamení jsou to právě Váhy, u kterých je největší pravděpodobnost, že se někde zapomenou.

Zdroje článku: