Znamení zvěrokruhu, která nejvíc chrápou: Berani mohou chrápat tak hlasitě, že tím ze spaní vylekají osobu

Znamení zvěrokruhu, která nejvíc chrápou: Berani mohou chrápat tak hlasitě, že tím ze spaní vylekají osobu
Návyky týkající se spánku jsou ovlivněny především dlouhodobým stavem našeho mentálního zdraví. Jak jste již určitě vypozorovali sami, na spánku se odráží také naše aktuální psychické rozpoložení, povaha či stresové zatížení. Určitý vliv má však také astrologie a znamení zvěrokruhu.

Chrápání je všeobecně více pozorováno u mužů. Je to dáno především anatomickou strukturou dýchacích cest, kterou si všichni neseme určitými geny a předpoklady. Vliv na to má však také obezita, kouření a požívání alkoholu. Můžeme také lehce předpovídat chrapot dle znamení. Chrápou lvi, kozorozi a blíženci – znamení, která jsou i přes den často slyšet, nedají pokoj ani v noci. Nijak však nezaostávají ani vodnáři a berani.

Vodnář

Vodnáři (jedinci narození od 20. ledna do 20. února) považují spánek za důležitou aktivitu, která má mít řád. Jako mnoho věcí v jejich životech. Často chodí do postele brzy. Ideálně chodí spát každý den ve stejný čas a vstávají brzy i o víkendu. Pokud některého vodnáře znáte, určitě se na to zaměřte, dělají to téměř všichni. Ve spánku se ale neustále vrtí a velice hlasitě chrápu, proto mají často problém se sdílením lože či místnosti, ve které se spí, s další osobou.

Beran

Lidé ve znamení berana (od 20. března do 20. dubna) mohou chrápat tak hlasitě, že tím ze spaní vylekají osobu či osoby spící ve stejné místnosti. Na rozdíl od vodnáře si s tím však hlavu nelámou a že mají spolubydlícího, to jim nijak nevadí. To se však asi nedá říct z opačné strany. Berani mají rádi spánek a rádi si dopřejí přesně 8 hodin klidného spánku a ani o minutu méně.

Beran svým chrápáním dokáže vyděsit i osoby, které s ním žijí v jedné domácnosti. Zdroj: Pearl PhotoPix/ Shutterstock

Lev

Lvi (od 22. července do 23. srpna) jsou od přírody rádi středem pozornosti a všichni víme, že se velice rádi poslouchají. Někteří to dotahují až do takových extrémů, že si natáčejí svůj chrapot, a pak ho poslouchají pro uklidnění své mysli.

Kozoroh

Lidé narození ve znamení kozoroha (od 22. prosince do 20. ledna) jsou většinou workoholici, a proto svůj spánek velice šidí. Často jsou z práce vystresovaní, jejich spánek je tedy lehký a přerušovaný, chodí spát pozdě a jsou vyčerpaní. Hodí se pro ně motto „spát budeme v hrobě“. Často jsou však proto úplně vyčerpaní a potřebují spát dlouho. Nejčastěji spí na zádech, a když usnou tvrdě, hodně chrápou a jsou k neprobuzení.

Blíženec

Blíženci (od 21. května do 20. června) jsou plní opaků. Většinou mají lehký spánek a cokoliv je probudí. Často dokonce probudí sebe samotné svým chrápáním. Jsou ostražití, myslí na své okolí a nechtějí ho rušit. Avšak tyto vlastnosti se ve spánku špatně ovládají, a proto jim nedělá problém se otočit na druhý bok a opět začít chrápat – tuto činnost ovládají dokonce nejrychleji ze všech znamení. Nikdo jiný neumí usnout a začít chrápat takhle rychle. Chrapot je však po chvíli opět vyruší ze spánku. A všimli jste si taky, že blíženci vydrží spát klidně 12 hodin, ale stejně tak jim v klidu stačí spát jen hodiny 2? A nic mezi tím. Některé věci jsou prostě zvláštní a rozhodně mezi ně patří spánek blíženců.