Která znamení budou mít v červenci nejvíce smůly?

Která znamení budou mít v červenci nejvíce smůly?
Pojďme se podívat, jaká tři znamení budou mít v červenci největší smůlu. Našli jste se na tomto seznamu? Nebuďte smutní. S trochou snahy a obezřetnosti můžete hravě minimalizovat dopady této smůly. 

Vodnář  

V červenci vás bohužel čeká větší množství hádek. Tyto hádky nebudete vyvolávat přímo vy, ale budete stát spíše v pozici, ve které se budete obhajovat. Dozvíte se nějakou nepříjemnou zprávu, která se vás bude osobně dotýkat. Může jít o dost nepříjemné pomluvy a intriky, které vám mohou zasáhnout nejen do osobního života, ale také do života pracovního.

Budete muset vynaložit opravdu hodně energie, abyste se od těchto pomluv očistili. A víte, jak se říká, že na každém šprochu, pravdy trochu? To samé bude platit i v tomto případě. Tyto pomluvy a intriky nepřijdou jako blesk z čistého nebe, ale budou stát alespoň kouskem jedné nohy na reálném základě. Proto si musíte dát velmi dobrý pozor, abyste nedali důvod a podklady k těmto řečem. Dávejte si pozor nejen na své chování, ale také na svá slova. Jen tak můžete zabránit těmto nepříjemným situacím. Buďte obezřetní.  

Vodnář: V červenci Vás čeká větší množství hádek, zdroj: fizkes / Shutterstock

Váhy  

Červenec se u vás ponese ve znamení touhy, žárlivosti a závisti. Budete toužit po něčem, co se vám nebude dařit získat. Může jít nejen o člověka, ale také o nějakou práci, nebo věc. Budete po tomto objektu toužit opravdu velmi. Ale bohužel vás to bude občas zbavovat rozumu. Dejte si pozor, abyste se nezačali pouštět do nějakých nekalých plánů a intrik. Pokud se jedná o vztahy s lidmi, dejte si pozor na extrémní projevy žárlivosti a závisti. Toto vaše chování povede pouze k hádkám a velkým konfliktům.

A jak můžete této pohromě zabránit nebo alespoň zmírnit její dopady? Držte své emoce na uzdě a buďte trpěliví a rozvážní. To, že se vám nedaří objekt Vaší touhy získat hned, ještě neznamená, že se vám to nepovede nikdy. Je taky vhodné popřemýšlet, zda je pro vás tento objekt vůbec vhodný. Pokud se rozhodnete, že po tomto objektu opravdu toužíte a nechcete se ho vzdát, uklidněte své emoce, netlačte na pilu a přistupujte k celé situace s klidem a velkou dávkou trpělivosti. Násilím, intrikami a výbuchem emocí své štěstí rozhodně nezískáte.  

Rak 

V červenci budete mít co dočinění s nečestným jednáním a můžete ztratit opravdu hodně. Zasažená může být oblast lásky, ale také pracovní oblast. Nezapomínejte ale, že oním zlodějem, který vás o něco připraví, nemusí být za každou cenu jiný člověk, škodit si můžete klidně i vy sami. V práci si dejte pozor na nabídky, které vypadají na první pohled velmi výhodně. Není všechno zlato, co se třpytí, a tyto nabídky by nemusely být zdaleka tak výhodné, jak se na první pohled zdálo.

Velký pozor si v pracovní oblasti dávejte na smlouvy, které uzavíráte a podepisujete. Právě v těchto smlouvách by mohl být velký problém. Štěstí vás nečeká ani ve vašem vztahu. Dokonce hrozí rozchod. V tomto rozchodu ale budete mít prsty spíše vy. Uvědomíte si, že váš vztah už vám příliš radosti nepřináší. Buďte v červenci upřímní k lidem okolo vás a dávejte si velký pozor na všechny administrativní záležitosti. 

Zdroj článku:
  • Autorský text