Která znamení mají nejvyšší sklon k rozvodovosti?

Která znamení mají nejvyšší sklon k rozvodovosti?
Hlavními vlastnostmi spokojeného manželství jsou láska, důvěra, komunikace, opora, soucítění a bezpečí. Všechna znamení mají charakteristické rysy. Podívejte se, zdali jste zrozeni pro dobrodružství v manželství, nebo je pro vás život stvořený v duchu volnosti.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Berani se musí ve vztahu cítit svobodní. Když tomu tak není a hrajete na něj roli oběti nebo ho citově vydíráte, tak se vám může stát, že bez velkého rozmýšlení zmizí. Pokud jim budete dopřávat v partnerství vášeň, dobrodružství a pocit důležitosti, dokáže beran tvrdohlavě překonat snad všechno.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Toto znamení je půvabné, plné lásky a romantiky. Stálostí a stabilitou dodávají partnerům pocit bezpečí a jistoty. Láska je pro býky jedním z nejdůležitějších pilířů v životě. Vybírají si velmi dlouho svého partnera. Ale jakmile si ho najdou dělají vše proto, aby se jejich soužití protáhlo až na úplný konec.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Jsou to osoby velmi vnímavé a přizpůsobivé. Život v partnerském páru je pro ně přirozený, protože potřebují vedle sebe oporu. Bohužel se u nich objevují rysy nestálosti a střídají se u nich nálady. Pokud se s vámi začnou nudit jejich zájem o vztah s vámi se začne pomalu vytrácet.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Rodina je pro ně jiskrou života. Raci vám budou neustále dokazovat svou lásku a náklonnost. Pokud se ve vztahu něco nedaří snaží se to napravit a udělat vše proto, aby rodina zůstala pohromadě.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Přirozenou povahou lvů je být stále středem pozornosti. Lvi ovládá sebeláska. Potřebují mít vedle sebe někoho, koho sami obdivují a kdo je obdivovaný okolím. Když pro ně přestanete být zajímaví nedělá jim problém ze vztahu hned odejít.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Panny mají v povaze si vše naplánovat do puntíku. Většinou si pečlivě vybírají svého partnera, který jim bude vyhovovat v jejich životním plánu. Můžete si být jisti, že pokud si vás vyberou, tak vás budou už navždy obklopovat citlivostí, oddaností a věrností.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Jejich umělecká duše prahne po harmonii, souznění, klidu a rovnováze. Je velmi těžké se k nim dostat. Váhám dlouho trvá, než se svážou nějakým partnerským sňatkem. Už jen proto, aby nemusely znovu procházet tímto rozhodovacím procesem, tak s vámi zůstanou do konce života.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Štíři jsou neodolatelní a vášniví. Pokud se jim v dětství nedostávalo tolik lásky, kterou potřebovali, tak mohou být v dospělosti promiskuitní. Jestli budete štírovi dopřávat porozumění, obdiv a neustálé změny, zejména v intimní sféře, nebudou mít potřebu vám být nevěrní.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Střelec potřebuje cítit svobodu, nesnáší rutiny a má rád dobrodružství. Má upřímnou povahu, a proto byste se ho raději neměli ptát, co si pod pojmem svoboda představují. Pakliže se bude v partnerství cítit nezávisle, bude o svou rodinu pečovat a vážit si jí.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Stratég, který si vše, včetně manželství, musí do detailu promyslet a naplánovat tak, aby vše vycházelo, to je povaha kozoroha. Je považován za velkého milovníka a ochránce své rodiny. Vztah s ním bývá vášnivý a úchvatný.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Vodnářova romantická duše o vás bude celý život pečovat a dokazovat vám, jak jste úžasní. Obávat se můžete jeho nestálosti s přelétavostí a nepředvídatelností. Pokud ho nebudete omezovat ve svobodném jednání, vizionářství a snění bude se vždycky rád za vámi vracet domů.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

U ryb bývá charakteristickým rysem senzitivní povaha. Ve vztahu k vám budou ohleduplné a přizpůsobivé. Ryby se potřebují, aby byly spokojené, cítit tak trochu podřadně. V opačném případě dokážou být i nevěrní.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.dobrakondice.cz