Jaké jsou zlozvyky každého znamení zvěrokruhu

Jaké jsou zlozvyky každého znamení zvěrokruhu
Nikdo není dokonalý, všichni máme své neřesti, které se buď snažíme zakrýt nebo potlačit. Naštěstí existují způsoby, jak můžeme tyto negativní vzorce ukončit a otevřít prostor smysluplnějším věcem. Redaktorka Cosmopolitanu se zaměřila na to, jak je to u jednotlivých znamení zvěrokruhu.

Beran

Berani se často bez většího rozmyslu ženou přímo do první řady a touží všem okolo sebe ukázat tu správnou cestu. I když jim tato vlastnost pomáhá dostat se tam, kam potřebují, v některých vztazích jim může spíše škodit. Řešením by mohla být dobrovolnická činnost, péče o zvířata, rostliny nebo malé děti. Pěstování pečovatelských sklonů může jejich sobectví významně snížit.

Býk

Býci se rádi obklopují krásnými a užitečnými věcmi a mohou mít tendenci to trochu přehánět. Pokud se z majetku, který dříve sloužil, stane chaos, zmatek nastává i v Býkově mysli. Dobrá organizace je na prvním místě. Skladování věcí v přehledných koších, sklenicích a otevřených regálech může Býkům hodně pomoci.

Blíženci

Blíženci patří mezi nejspolečenštější znamení, ale jejich roztěkaná pozornost jim brání v pozorném naslouchání. Nebývají příliš dobrými posluchači a pokud si to neuvědomí, nemůžou na tom nic změnit. Prvním krokem je naučit se chvíli mlčet a teprve poté zkusit poslouchat.

Blíženci patří mezi nejspolečenštější znamení, ale jejich roztěkaná pozornost jim brání v pozorném naslouchání.

Rak

Raci si v sobě drží mnoho negativních emocí a na místo jejich přijetí je zajídají různými pochoutkami a sladkostmi. Příležitostné potěšení nějakou cukrovinkou je naprosto v pořádku, ale každodenní mlsání přináší více starostí než radosti. Pokud se jim podaří uvědomit si, co sladkostmi zakrývají, mohou si významně ulevit od budoucích problémů.

Lev

Vlastně je naprosto přirozené, že někdo tak kreativní, šarmantní a okouzlující je v pokušení všechny tyto obdivuhodné vlastnosti v plné kráse ukázat. Ale i tady všeho s mírou. Čím dříve Lev pochopí, že i ostatní v jeho blízkosti touží po ocenění a že pódium není postaveno jen pro něj, tím spokojenější budou jeho vztahy a výsledně i on sám.  

Panna

Ambiciózní a téměř dokonalé Panny netouží po ničem jiném více než po dobře odvedené práci. Chtějí mít vše do posledního detailu perfektní a bez jediné chybičky. Musí se naučit, že je lepší dobře se cítit než dobře vypadat. Trochu zábavy každý den jim umožní na chvíli se od své upjatosti odpoutat.

Váhy

Váhy si rády užívají života, a to se může ukázat také na stavu jejich konta. Jejich vkus je sice bezvadný, ale následky jejich jednání se nemusí obejít bez problémů. Řešením může být všímání si maličkostí a vyzdvižení všedních okamžiků. Procházka do přírody místo víkendového nákupu může být skvělým prvním krokem k úspěchu.

Štír

Štír patří mezi nejúspěšnější bojovníky. Přílišná zášť mu však často brání v přátelství, lásce a štěstí. Aby se Štír zbavil hněvu, musí se nejprve naučit pečovat o své vlastní potřeby. Více prostoru na oblíbené činnosti zjemní jeho srdce a otevře bránu k odpuštění. 

Střelec

Střelci jsou přirozeně bezprostřední a upřímní. Ale ne každý je na jejich otevřenost připravený. Proto by svou bezelstnost měli alespoň trochu kultivovat, například knihy o etiketě jsou dobrým způsobem jak na to.

Kozoroh

Workoholismus bývá u Kozorohů častý problém. Pro jiná znamení je takový zápal pro práci nepředstavitelný. Ale Kozorozi se obávají toho, že přestanou-li tvrdě pracovat, přijde velká ztráta a chudoba. Založení deníku vděčnosti, do kterého si budou zaznamenávat, byť i maličko a denní radosti, jim může pomoci uvědomit si, že na světě je kromě majetku a peněz mnoho jiných důležitých požehnání. 

Vodnář 

Vodnáři chtějí být nezávislými, neradi se připoutávají, ať už se jedná o vztah či přátelství. Výjimkou není, že několik dní nezavolají nebo zapomenou na domluvenou schůzku. Někdy si toho z čiré zvědavosti nakládají více než zvládnou.  

Ryby

Ryby mají bohatou fantazii a jejich snění je někdy příliš odvádí od přítomnosti. Nedávají-li si pozor, mohou si ve své mysli vytvořit ideální svět a ve skutečnosti pak tvrdě narazit. 

Zdroj: