Zlatá maska v Americe láká největší hvězdy: Tyto celebrity bychom v show asi nečekali

Zlatá maska v Americe láká největší hvězdy: Tyto celebrity bychom v show asi nečekali
Přestože se v Česku show „Zlatá maska“, či mezinárodně „The Masked Singer“, nedočkala moc velké popularity, ve světě patří tato show mezi nejúspěšnější pořady posledních let. V Americe se v bláznivých kostýmech objevily i ty největší celebrity.

1. řada

V první řadě americké show „The Masked Singer“ jsme mohli vidět výstupy celkem dvanácti umělců. Nejméně očekávaný byl zajisté výstup Terryho Bradshawa, amerického fotbalisty a moderátora sportovních pořadů. I LaToya Jacksonová, sestra legendárního Michaela Jacksona, si v této show zazpívala, a to v masce mimozemšťana. Vítězem první řady se stal známý rapper T-Pain, jež si po pódiu poskakoval jako příšerka.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

2. řada

S druhou řadou se náhle zvýšil počet účinkujících, a to na šestnáct celebrit. Po úspěchu první řady nebyl problém přivítat ještě větší celebrity než doposud, protože teď již věděli, do čeho jdou. Pro mladou generaci se do kostýmu zmrzliny oblékl populární americký youtuber Ninja, pro starší generaci se jevila kytka jako známý hlas, protože se v ní schovávala Patty Labelleová, vítězka dvou Grammy a 95. nejlepší zpěvačka všech dob (podle časopisu Rolling Stones).

Vítězem se stal Wayne Brady, známý herec, dabér a zpěvák, kterého v Česku známe jako Jamese Stinsona, bratra Barneyho Stinsona v seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“.

3. řada

Ve třetí řadě se počet soutěžících znovu zvedl, a to na osmnáct jednotlivců. V této řadě jsme našli hned několik překvapení. Soutěžili zde rapper Lil Wayne, zpěvačka Chaka Khan, světový skateboardista Tony Hawk, politička Sarah Palinová, sportovec Rob Gronkowski, a hlavně hollywoodská herečka Bella Thorneová. Vítězkou se ale stala Kandi Burrussová, herečka, producentka a zpěvačka.

4. řada

Po velmi zdlouhavé třetí řadě se počet soutěžících znovu snížil na šestnáct celebrit. Hned v první den jsme zažili extrémní překvapení, protože se herec Mickey Rourke dobrovolně svlékl z kostýmu, ve kterém mu bylo moc velké horko. Herec Bob Saget, známý ze sitkomu „Plný dům“, se demaskoval v 5. epizodě, Tori Kellyová se musela ukázat těsně před finále, a na druhém místě skončil soulový zpěvák Aloe Blacc. Největším překvapením této řady byl legendární zpěvák Paul Anka, jenž se schovával za maskou brokolice.

Nedávno se vysílala pátá řada „The Masked Singer“. Ohromné překvapení jsme zažili již v první epizodě, kde se z gigantické masky šneka vynořil Kermit, známý žabák z Muppetů. A aby toho nebylo málo, další celebrity, které doposud vypadly, jsou transgender sportovkyně Caitlyn Jennerová, kultovní herec Danny Trejo, internetová hvězda Logan Paul, bývalý moderátor americké Zlaté masky Nick Cannon a skupina Hanson (Isaac, Taylor a Zac Hanson vystupovali jako trojice matrjošek).

Zdroj: