Život Davida Beckhama, od fotbalu po světovou celebritu

Život Davida Beckhama, od fotbalu po světovou celebritu
David Beckham spolu se svou manželkou Victorií Beckham a jejich čtyřmi dětmi vytváří celosvětově propagovanou ideální, moderní, úspěšnou a fungující rodinu a jen těžko je někdo v očích veřejnosti může překonat.

Ze zeleného trávníku

Někdy už na to možná trochu zapomínáme, ale David Beckham byl v minulosti velice slavný fotbalový hráč, jeden z nejsilnějších v Anglii. Dokonce je po něm pojmenovaný fotbalový výkop.

Ale to, co bývalý sportovec dnes představuje, jde daleko za jednoho z hráčů, který se proháněl po zeleném trávníku. David Beckham je dnes skutečně značka, ikona úspěšného životního stylu.

David je pohledný, příjemný, budí dojem stále zamilovaného (dokonce do své ženy). Je prostě v očích veřejnosti perfektní, jako člověk, muž, manžel a rodič.

Svou úspěšnou životní dráhu sportovce začal v 16 letech, když si jej vybral Manchester United a udělal z něj hvězdu. Následovala úspěšná kariéra ve Španělsku v Realu Madrid, v Los Angeles s L.A. Galaxy, v Itálii s Milánem, ve Francii s Paris Saint Germain. Stal se i kapitánem anglického národního týmu a také jedním z nejlépe placených hráčů své doby.

Na fotbalovém výsluní se držel 20 let a poté odešel do „fotbalového důchodu“. Tím ovšem jeho úspěchy zdaleka neskončily.

Symbol mužství

David kromě talentu k sportu pobral i krásu. A právě jeho vzhled, který se stal „vzorem mužnosti“ mu pomohl ještě k většímu úspěchu než na zeleném trávníku. Dlouho předtím, než začal své svaly prodávat Cristiano Ronaldo, se z módních časopisů a reklamních billboardů začal usmívat David Beckham. Byl to Giorgio Armani, který vycítil ve sportovci ohromný reklamní potenciál a dal mu příležitost. Tělo sportovce ve spodním prádle zapůsobilo přesně tak, jak má reklama fungovat a svým úspěchem se David zapsal do historie. A to byl teprve začátek.

David je dnes jeden z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších mužů světa. Jeho příjmy jdou do nebeských výšin, aniž by se musel nějak extra snažit. Je tváří kolekce obuvi, Adidas mu doživotně podepsal smlouvu na 160 milionů dolarů. Má své parfémy, prezentuje oblečení, doplňky.

Reklama na rodinku

A po svém boku má svoji největší fanynku, svou ženu Victorii. Těžko říct, zda by byl dnes David tak úspěšný, kdyby v roce 1997 nepotkal jednu z dívek oblíbené kapely Spice Girl. Svou lásku s Victorií potvrdil svatbou v roce 1999, která stála půl milionu liber.

V dokonalé pohádce Davida nemohla chybět dokonalá rodinka. Po třech chlapcích (Brooklyn, Romeo, Cruz) se pár dočkal děvčete a v roce 2011 do rodiny přišla Harper Seven.

Vše, co fanoušky tohoto populárního fešáka zajímá, je na jeho Instagramu. I v této pečlivě připravené prezentaci se David stylizuje do role milujícího otce a manžela.

Další zajímavostí je, že David na sobě nosí 50 tetování. Mnohé z nich věnoval své rodině, Victorii a 4 dětem. O svém vztahu k rodině vydal pod svým jménem i knihu.

Té dokonalosti je tolik, že člověka musí napadnout, že je vše trochu moc umělé.

Jdeme se tedy těšit z toho, že jednu nedokonalost David má. Tou je pleš. V roce 2018 si nechal implantovat vlasy a od té doby s účesem bojuje. Dokonalý muž nemůže být plešatý.

Všímavým fanouškům celebrit určitě vrtá hlavou i fakt, že tak šťastná a milovaná žena, jakou Victoria je, nepůsobí dojmem spokojené ženy a manželky a jen málokdy se podaří někomu na veřejnosti spatřit její úsměv. Ale jako firma rodinka určitě fungují Beckhamovi dobře a vynáší jim to.