Jak získat peníze pomocí feng šuej?

Jak získat peníze pomocí feng šuej?
Feng-šuej vzniklo ve staré Číně jako metoda, která má uvést prostředí, v němž se staví, do harmonie s přírodou. Když jsou prostory, ve kterých žijeme a pracujeme, v rovnováze s přírodou, pomáhá to vytvářet ty nejlepší podmínky pro prosperitu a štěstí.

Příznivější život

Celá myšlenka feng-šuej spočívá ve vytvoření příznivější životní situace pro někoho tím, že se podíváme na to, jak je jeho domov umístěn v prostředí a jak jsou v něm umístěny věci. O feng-šuej můžeme uvažovat jako o maximálním využití prostředí, které nás obklopuje.

Zde je několik způsobů, jak můžete pracovat s prostředím svého domova, abyste dosáhli větší prosperity, hojnosti a štěstí.

Mnoho druhů rostlin může být podpůrných v oblasti bohatství, zdroj: FotoHelin / Shutterstock

Najděte a aktivujte oblast bohatství

Na mapě feng-šuej bagua existuje oblast zvaná pozice Xun, která souvisí s bohatstvím, hojností a prosperitou. Chcete-li najít svou oblast bohatství, postavte se do dveří svého domova čelem dovnitř. Zcela vlevo je oblast bohatství.

Jedním ze snadných způsobů, jak tuto oblast aktivovat, aby přinesla více bohatství a štěstí, je přidat živé zelené rostliny. Oblast bohatství je také spojena s fialovou barvou, takže tuto oblast můžete aktivovat tím, že ji ozdobíte fialovými akcenty.

Vyzkoušejte rostlinu na peníze

Ačkoli mnoho druhů rostlin může být podpůrných v oblasti bohatství, několik z nich je ve feng-šuej často známo jako rostliny peněz. Dvěma takovými druhy jsou Pilea peperomioides a nefritové rostliny.

Červená barva je ve feng-šuej příznivá , zdroj: David Papazian / Shutterstock

Natřete vstupní dveře na červeno

Ve feng-šuej jsou vchodové dveře jednou z nejdůležitějších částí vašeho domova, protože tak vás nachází energie a příležitosti. Je důležité, aby byly přívětivé a lákavé, a jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je záměrně zvolit podpůrnou barvu. Červená barva je ve feng-šuej příznivá a nabízí také ochranu a transformaci negativní energie.

Přidejte krystaly citrínu

Citrín se často používá k manifestaci hojnosti a příležitostí a k navození zvýšeného pocitu sebedůvěry a optimismu. Citrín si můžete umístit do oblasti bohatství, abyste ji aktivovali, nebo si ho můžete umístit na pracovní stůl, abyste pozvali více příležitostí k bohatství a hojnosti ve své kariéře.

Umístěte feng-šuej žábu

Žába peněz je čínský symbol, který se často používá ve feng-šuej k přivolání prosperity a hojnosti. Kromě toho, že je spojována s bohatstvím, představuje také dlouhověkost a moudrost.

Zdroje článku: