Víte, proč nemůžete při dietě zhubnout podle astrologie?

Víte, proč nemůžete při dietě zhubnout podle astrologie?
Pokud jste se někdy rozhodli shodit pár kilo, určitě jste zjistili, že to není tak jednoduché, jak se zdá. Přestože pravidelně dáváte svým svalům zabrat a jíte (většinou) zdravá jídla, v pase měříte stále stejně, popřípadě i více. V tomto článku se dočtete, čím to pravděpodobně bude, podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Říkáte si, jak budete jíst zdravě, abyste zhubli, nicméně jakmile vstoupíte do obchodu a uvidíte něco nezdravého, co vám chutná, musíte to hned mít.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše lenost zaručuje, že i pokud chcete jíst zdravě, po náročném dni nemáte na vaření energii, tudíž si objednáte fastfood. Navíc máte tendenci se přejídat. Přestože se to může stát jednou do týdne, kalorie naskakují.

Blíženci (21. května – 21. června)

Co se týče vaší osobnosti, děláte příliš mnoho kompromisů, aniž byste si to uvědomovali. Svou dietu a cvičení po několika dnech „odměníte“ velkým množstvím nezdravého jídla.

Rak (22. června – 22. července)

Nedokážete se rozloučit se svými oblíbenými jídly a potají, aby to nikdo nevěděl, se jimi soustavně ládujete, nyní častěji než kdy dříve.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jíte příliš mnoho zdravého jídla. Taková drastická dieta vám způsobí nedostatek některých živin, což ve finále znamená, že se přistihnete, jak jíte nejen hodně zdravého jídla, ale také toho špatného.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dietu dodržujete, ale poté si všimnete, že to jde pomaleji, než si myslíte, proto omezíte také zdravou stravu. To způsobí zdravotní problémy, které pocítíte, a jakmile se najíte, vše se uloží do tukových zásob.

Váhy (23. září – 23. října)

Držíte dietu sotva jeden týden. Poté zjistíte, že vám chybí cukr, abyste zvládli svůj pracovní den v klidu. Toto děláte pravidelně, proto se vám nedaří zhubnout.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neustále vymýšlíte, jak by to šlo nejlépe, abyste zůstali v psychické pohodě a zdraví z vás přímo zářilo. Začátek diety oddalujete dlouho, což je důvod, proč se vám nedaří dietu vydržet.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Slíbíte si, že začnete držet dietu. Jenže po několika hodinách (!) si uvědomíte, že to je příliš mnoho zodpovědnosti, a s dietou přestanete. Je to pro vás závazek a vy máte ze závazků strach.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dokážete vidět úspěch ještě dříve, než se objeví. Problém však je, že jste extrémně netrpěliví a nedokážete držet dietu do doby, než se dostaví výsledek.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vytvoříte si podrobný jídelní plán, který se může táhnout na roky dopředu, ale nikdy nezačnete. Vždy si říkáte, že začnete zítra. Nelžete sami sobě – nezačnete.

Ryby (19. února – 20. března)

Postupně ze svého jídelníčku vyřazujete všechny špatné suroviny, ale zapomínáte místo nich přidávat ty zdravé. Jíte méně nezdravých potravin, ale stále jíte pouze nezdravé potraviny.

Zdroj článku: