Chcete zhubnout a zformovat své tělo? Inspirujte se u těchto krásek z Instagramu

Chcete zhubnout a zformovat své tělo? Inspirujte se u těchto krásek z Instagramu
Najít tu správnou motivaci k tomu, abyste se pustili do hubnutí, je někdy pěkný oříšek. Zvládněte ten nejtěžší začátek a pusťte se do toho spolu s instagramovými profily, které vám dodají dostatek inspirace i motivace. Zhubněte s těmito kráskami a jejich IG profily.

Najděte v sobě tu správnou motivaci

Chcete zhubnout nebo jen zformovat své tělo do vysněných křivek? Možná vám bude stačit jen najít správný rytmus svého zdravého jídelníčku nebo zapojení více sportovní aktivity do vašeho života. Každopádně bude zapotřebí velká dávka motivace k tomu, abyste začali. Podívejte se na příběhy slavných influencerek, s nimiž se dostanete do formy snadno.

RaditschTereza je žena plná energie

Neustále dobrá nálada, mnoho energie a dobře nastavený životní styl. To jsou hlavní kritéria ke spokojenému životu Terezy. Na miskách vah má skvěle vyváženou lásku k jídlu i sportu, a tak u ní rozhodně žádné diety neuvidíte. Namotivuje vás k lásce ke sportu, k aktivnímu životu i kvalitnímu jídlu. Často sdílí také svůj přístup k malé dcerce a manželovi, tahle rodinka se rozhodně nikdy nenudí.

Namotivuje vás k lásce ke sportu, k aktivnímu životu i kvalitnímu jídlu.

Anshule je zosobněná motivace

Tuto ženu si prostřednictvím Instagramu rozhodně oblíbíte na první pohled! Anshule byla vždy trochu při těle, po porodu její dcerky se její tělo obalilo tukem ještě o něco více. Proto bylo načase s tím něco udělat, a tak se pustila do aktivního hubnutí i změny celého jídelníčku. Zhubla téměř 40 kilogramů a užívá si každého dne naplno. Tuto inspiraci a motivaci ke svému formování těla rozhodně potřebujete!

Stránka příznivců fitness je nejlepší motivací

Pokud jste se rozhodli zhubnout, určitě hledáte tu nejlepší motivaci. Tou nejlepší bude určitě IG profil MilujemeFitnessCZSK. Ve feedu najdete velkou dávku inspirace i motivační příběhy ostatních. Nechybí velmi oblíbené fotky před a po nebo tipy na oblíbené cviky.

Tyto tři instagramové profily vám určitě pomohou k dostatečné motivaci začít. Pak už půjde hubnutí i formování postavy snadno.