Jak si získat srdce ženy podle jejího znamení zvěrokruhu

Jak si získat srdce ženy podle jejího znamení zvěrokruhu
Číst v ženách je někdy těžké. Nejinak tomu je také u dvoření se ženám. Každá touží po něčem jiném. Naštěstí podle jejího znamení zvěrokruhu můžeme najít návod, jak získat její srdce nejefektivněji. Poté stačí trocha kreativity a vy budete mít zvýšenou šanci, aby se do vás zamilovala.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nic na ní neměňte, musíte ji přijmout nejen s klady, ale také s nedostatky. Také musíte mít dobrodružného ducha. Je to složité, ale ne nemožné. Poté ji můžete ulovit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Taková žena nevěří v lásku na první pohled. Musíte jí dokázat, že ji můžete milovat. Budete muset splnit všechno, co jí na očích vidíte. Poté se do vás může zamilovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Upoutat její pozornost není lehké. Pokud se jí otevřete, máte slušnou šanci, že se do vás zamiluje a bude na vás myslet do doby, než ji pozvete na rande.

Rak (22. června – 22. července)

Choďte s ní ven tak dlouho, dokud si nebude jistá, že vám může důvěřovat. Buďte k ní milý a přimějte ji, aby vás měla ráda jako svou rodinu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Poznejte ji hlouběji. Zjistěte její koníčky, choďte s ní mezi její přátele a skvěle se s nimi bavte, jako by byli vaši vlastní. Nechte ji si myslet, že vás potřebuje k životu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Buďte upřímní, ale zároveň se snažte ji pochopit. Nic není pro Pannu důležitější než upřímnost a pochopení. Ujistěte ji, že vy jste pro ni ten pravý.

Váhy (23. září – 23. října)

Važte si ji. Pokud zjistí, že vám může plně důvěřovat a že ji nevyužíváte, máte hodně velkou pravděpodobnost, že se do vás zamiluje až po uši.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Trpělivost přináší růže. Pro vás jakožto pro muže, který se uchází o ženu Štíra, by to neměl být problém. Tímto testem zjistí, že máte dostatečnou trpělivost, abyste ji dlouho miloval.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Buďte otevření, a hlavně jí dejte najevo, že její svoboda je pro vás důležitější než držet se spolu. Pokud někam chce odejít, nenaléhejte, že půjdete s ní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud chcete upoutat pozornost této ženy, nemůžete být na všechno hr. Ona ví, jaké má hodnoty, a váží si lidí, kteří ji berou takovou, jaká je. Počkejte si delší dobu, než ji někam pozvete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Respektujte její rozhodnutí a pocity. Pokud bude vědět, že nerespektujete její osobnost, těžko s vámi někam půjde. Je jiná a vy to víte, ale také ona ví, že má na někoho, kdo si jí bude vážit.

Ryby (19. února – 20. března)

Tato žena si vás bude hýčkat již od samotného začátku, nemusí však být zamilovaná. Alespoň ne do doby, kdy zjistí, že jste upřímní a že myslíte i na její dobro, nejen na vaše.

Zdroj článku: