5 typických společných vlastností zemských znamení. Vidíte je v sobě nebo někom známém?

5 typických společných vlastností zemských znamení. Vidíte je v sobě nebo někom známém?
V astrologii se všech 12 znamení dělí do čtyř skupin podle živlů - oheň, voda, země a vzduch. Každá skupina má své typické vlastnosti, které je spojují. Mezi zemská znamení patří Panna, Býk a Kozoroh. Jaké společné vlastnosti mají? A sedí na vás nebo vaše známé?

Stabilita

Jednou z hlavních vlastností zemských znamení je právě jejich stabilita a klid, který jim někdo jen tak nepřekazí. Potřebují v životě jistotu a pocit bezpečí, protože jen představa toho, že nebudou vědět, co přijde další den, je pro ně naprosto stresující. Umí ovládat své emoce, a i v nejtěžších situacích si umí zachovat chladnou hlavu a vše v klidu vyřešit.

Materiálnost

Společně s jejich touhou po životní jistotě a stabilitě přichází i materiálnost. Aby se cítili skutečně v bezpečí, musí být dostatečně finančně zabezpečeni. Navíc mají rádi hezké věci a své oblíbené předměty řádně opečovávají a váží si jich. Užívají si i nakupování, zvlášť když to berou jako odměnu za všechnu svou tvrdou práci.

Oddanost a loajalita

Zemská znamení jsou těmi nejlepšími přáteli a partnery. Jsou věrní a ani je nenapadne, že by někoho mohli opustit. Rozhodně se vám s nimi nestane, že byste je najednou přestali nudit. Tato znamení zkrátka umí vytrvat, a to i když to zrovna nejde lehko.

Praktičnost a spolehlivost

Jsou také velmi praktičtí, umí si poradit v každé situaci, a ještě si zachovat svůj charakteristický klid. Rádi plánují a jsou organizovaní. Můžete se na ně tedy ve všem spolehnout, protože když něco slíbí, své slovo prostě dodrží. Přes to nejede vlak. A i kdyby zrovna nemohli splnit, co slíbili, hned se omluví a budou se vám to snažit co nejdříve vynahradit. Nemusíte se ani bát, že byste na ně museli někde čekat, většinou totiž budou na místě ještě s velkým předstihem.

Uměleckost

Přestože to občas skrývají, jsou také velice umělecky založení a díky své vůli, odhodlání a pracovitosti se dokážou věnovat i velkým a namáhavým projektům. Když chtějí, dokážou zkrátka všechno.

Umí myslet umělecky, a díky své lásce k hezkým věcem a dekoracím jim to také jde s designem pokojů, zahrad, oblečení či čehokoliv, co je zajímá.

Zemská znamení dobře vychází mezi sebou navzájem, právě protože naprosto rozumí svému chování i vlastnostem. Dobré vztahy taktéž navazují s vodními znameními, která je svou citlivostí, emocemi a zasněnou povahou skvěle doplňují.

 

Zdroje: